Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
__BEŞİKTAŞK__ FCTC
Deneme 4 Tactiek 523attb
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
65.8 gemiddelde waardering 77.8
excellent Schieten incredible
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. dos Santos passt de bal in één keer door. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański schiet op doel. Zarycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - FCTC 0:1

7e minuut.
Kirschner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Radke de bal. Navas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navas krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Navas passt de bal zonder na te denken. dos Santos is nu in balbezit. Sioćko begaat een overtreding. Sioćko krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Handza passt de bal zonder na te denken. Sioćko geeft een hoge lob. Kirschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Việt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
dos Santos is nu in balbezit. dos Santos passt de bal in één keer door. Wultański heeft problemen om de bal te vangen. Wultański draait met de bal, schiet en ... Zarycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - FCTC 0:2

30e minuut.
Darski probeert naar een medespeler te passen. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas passt de bal met de wreef. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt haalt uit met een fantastische trap. Petruninas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Gaguinho speelt de bal door. Janczarek rent richting de bal. Janczarek probeert naar een medespeler te passen. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu haalt uit met een fantastische trap. Zarycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Janczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu onderschept slim de pass. dos Santos is nu in balbezit. dos Santos geeft een hoge lob. Wultański krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 52%, FCTC 48%.
__BEŞİKTAŞK__ - FCTC 0:2

46e minuut.
Roslan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Magagnin komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klungelig pakt Magagnin de bal. Wultański is nu in balbezit. Jonatowski begaat een overtreding. Wultański raakt geblesseerd tijdens het duel. Radke komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Radke geeft de bal voor. Klungelig pakt Janczarek de bal. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu schiet op doel. Zarycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - FCTC 0:3

60e minuut.
Wultański kopt de bal weg. Radke rent richting de bal. Radke speelt de bal door. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu schiet op doel. Zarycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Puolimatka komt het veld opgelopen. Fatalski komt het veld opgelopen. Radke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petrescu krijgt zijn hoofd ertegen. Zarycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - FCTC 0:4

87e minuut.
Komínek probeert naar een medespeler te passen. Fatalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu is nu in balbezit. Petrescu haalt uit met een fantastische trap. Zarycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - FCTC 0:5

87e minuut.
Daar is Puolimatka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puolimatka passt de bal met de wreef. Fatalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fatalski is nu in balbezit. Fatalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - FCTC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 59%, FCTC 41%.
__BEŞİKTAŞK__ - FCTC 0:6