Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:45
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sobieski Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 945
Sobieski Ćmachowo FC
442 Tactiek lm
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 35.3
solid Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen weak


3e minuut.
Miłkowski met de inworp. Kotucz rent richting de bal. Kotucz probeert naar een medespeler te passen. Graniczka is nu in balbezit. Graniczka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bach is nu in balbezit. Widiyarti onderschept slim de pass. Widiyarti speelt de bal door. Chrapek is nu in balbezit. Chrapek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobieski - Ćmachowo FC 1:0

20e minuut.
Adanalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalı passt de bal zonder na te denken. Walas met een sublieme pass. Widiyarti is nu in balbezit. Widiyarti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobieski - Ćmachowo FC 2:0

28e minuut.
Walas geeft een lange en hoge pass. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Widiyarti bereikt de bal nog maar net als eerste. Widiyarti draait met de bal, schiet en ... Piróg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobieski - Ćmachowo FC 3:0

32e minuut.
Larrieu rent richting de bal. Larrieu passt de bal met de wreef. Jerzak rent richting de bal. Chrapek onderschept slim de pass. Chrapek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kosman is nu in balbezit. Vietri onderschept slim de pass. Vietri passt de bal in één keer door. Widiyarti rent richting de bal. Widiyarti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobieski - Ćmachowo FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobieski 43%, Ćmachowo FC 57%.
Sobieski - Ćmachowo FC 4:0

46e minuut.
Błachaniec komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bach rent richting de bal. Chierichini verovert de bal door een tackle van achteren. Chierichini probeert naar een medespeler te passen. Kosman is nu in balbezit. Kosman geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Graniczka is nu in balbezit. Graniczka schiet op doel. Martinčík probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Milo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobieski - Ćmachowo FC 4:1

63e minuut.
Walas speelt de bal door. Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapek passt de bal zonder na te denken. Widiyarti bereikt de bal nog maar net als eerste. Widiyarti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Pijanowski komt het veld opgelopen. Wilmowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rojas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kosman rent richting de bal. Kosman geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaldmaa de bal. Grygo rent richting de bal. Grygo haalt uit met een fantastische trap. Martinčík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milo bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Kotucz rent richting de bal. Grygo is nu in balbezit. Grygo passt de bal zonder na te denken. Graniczka rent richting de bal. Graniczka schiet op doel. Martinčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Inworp. Pisz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Chrapek verovert de bal door een tackle van achteren. Kotucz met een sublieme pass. Munčanović is nu in balbezit. Chrapek is nu in balbezit. Chrapek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobieski 52%, Ćmachowo FC 48%.
Sobieski - Ćmachowo FC 4:1