Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva Jujuy! TSV 1860 München
5-2-3 arriba Tactiek Angrep-4-1-4-1
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
74.2 gemiddelde waardering 61.5
outstanding Schieten very good
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Dundáček speelt de bal door. Abacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacı met een sublieme pass. Daar is Lidén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lidén draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abacı neemt de hoekschop. Lodi probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abacı zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Dundáček verovert de bal door een tackle van achteren. Dundáček geeft een hoge lob. Lidén bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidén geeft een hoge lob. Mirea maakt een snoekduik en kopt de bal. Calcagnini bokst de bal weg.

27e minuut.
Mirea kopt de bal weg. Daar is Gottinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ditgens onderschept slim de pass. Ditgens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - TSV 1860 München 1:0

30e minuut.
Settimio kopt de bal weg. Merson speelt de bal door. Abacı geeft een lange en hoge pass. Ditgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ditgens haalt uit met een fantastische trap. Calcagnini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Dolha probeert naar een medespeler te passen. Abacı probeert naar een medespeler te passen. Ditgens is nu in balbezit. Ditgens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - TSV 1860 München 2:0

34e minuut.
Merson passt de bal zonder na te denken. Dolha rent richting de bal. Dolha geeft een hoge lob. Ditgens is nu in balbezit. Ditgens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gottinger geeft een lange en hoge pass. Erciyes rent richting de bal. Kispál verovert de bal door een tackle van achteren. Merson geeft een hoge lob. Mirea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kispál kopt de bal weg. Klungelig pakt Korsvik de bal. Korsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Hermaniuk is nu in balbezit. Hermaniuk haalt uit met een fantastische trap. Despotović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Mirea rent richting de bal. Ditgens is nu in balbezit. Paar verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 34%, TSV 1860 München 66%.
Viva Jujuy! - TSV 1860 München 2:0

46e minuut.
Gevorgyan komt het veld opgelopen. Brügger komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Erciyes geeft een hoge lob. Mirea is nu in balbezit. Lama is nu in balbezit. Ditgens rent richting de bal. Ditgens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Wuckel kopt de bal weg. Hermaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Korsvik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hermaniuk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gottinger komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Riemel passt de bal in één keer door. Lama probeert naar een medespeler te passen. Erciyes onderschept slim de pass. Kispál is nu in balbezit. Kispál schiet op doel. Despotović bokst de bal weg.

60e minuut.
Gottinger rent richting de bal. Met opzet legt Abacı zijn tegenspeler op de grond. Gottinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rywczak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Abacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abacı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abacı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kispál is nu in balbezit. Dundáček begaat een overtreding. Kispál is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wientjes komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rywczak is nu in balbezit. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak is nu in balbezit. Lidén rent richting de bal. Lidén schiet op doel. Calcagnini bokst de bal weg.

76e minuut.
Abacı passt de bal met de wreef. Paar is nu in balbezit. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ... Calcagnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - TSV 1860 München 3:0

86e minuut.
Paar kopt de bal weg. Riemel met een sublieme pass. Kispál rent richting de bal. Kispál schiet op doel. Despotović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Dolha met een sublieme pass. Merson geeft de bal voor. Mirea rent richting de bal. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Calcagnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva Jujuy! - TSV 1860 München 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva Jujuy! 30%, TSV 1860 München 70%.
Viva Jujuy! - TSV 1860 München 4:0