Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 18:25
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Luleto Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 598
Luleto DryExx
a şasea Tactiek 433
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
37 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 22.8
very good Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici geeft de bal voor. Ciortea rent richting de bal. Ciortea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - DryExx 1:0

4e minuut.
Mândreanu speelt de bal door. Mitran rent richting de bal. Mitran passt de bal in één keer door. Husmann is nu in balbezit. Husmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - DryExx 2:0

9e minuut.
Husmann verovert de bal door een tackle van achteren. Husmann passt de bal in één keer door. Mitran heeft problemen om de bal te vangen. Mitran schiet op doel. Basarab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - DryExx 3:0

10e minuut.
Tontu heeft problemen om de bal te vangen. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascu passt de bal zonder na te denken. Husmann rent richting de bal. Husmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mitran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antonie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Antonie kan niet meer verder spelen. Tatu komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Stefanescu-Prodanovici verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanescu-Prodanovici geeft een lange en hoge pass. Mitran kopt de bal weg. Husmann rent richting de bal. Husmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tatu passt de bal met de wreef. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Mitran heeft problemen om de bal te vangen. Mitran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Ciortea de bal. Mitran met een sublieme pass. Ciortea is nu in balbezit. Ciortea schiet op doel. Basarab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - DryExx 4:0

20e minuut.
Bălaşa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Durmadan komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Ciortea is nu in balbezit. Ciortea probeert naar een medespeler te passen. Husmann is nu in balbezit. Husmann haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Revnic is nu in balbezit. Tatu rent richting de bal. Ciortea probeert naar een medespeler te passen. Mitran is nu in balbezit. Mitran draait met de bal, schiet en ... Basarab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Daszkowski onderschept slim de pass. Daszkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tontu de bal. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan geeft een hoge lob. Paal!

33e minuut.
Cărănică kopt de bal weg. Pascu heeft problemen om de bal te vangen. Petriş rent richting de bal. Pleşca is nu in balbezit. Pleşca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tatu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciortea is nu in balbezit. Ciortea passt de bal met de wreef. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ciortea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Durmadan de bal. Bustei rent richting de bal. Durmadan verovert de bal door een tackle van achteren. Ciortea geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pufleanu geeft de bal voor. Petriş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pascu. Pascu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Stefanescu-Prodanovici geeft een lange en hoge pass. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran onderschept slim de pass. Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea is nu in balbezit. Ciortea draait met de bal, schiet en ... Basarab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - DryExx 5:0

44e minuut.
Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann onderschept slim de pass. Husmann passt de bal zonder na te denken. Mitran rent richting de bal. Mitran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - DryExx 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 29%, DryExx 71%.
Luleto - DryExx 6:0

46e minuut.
Daar is Husmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciortea rent richting de bal. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann onderschept slim de pass. Husmann schiet op doel. Basarab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Durmadan is nu in balbezit. Durmadan passt de bal zonder na te denken. Stefanescu-Prodanovici met een sublieme pass. Husmann is nu in balbezit. Husmann schiet op doel. Basarab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mitran de bal. Mitran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - DryExx 7:0

50e minuut.
Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu met een sublieme pass. Revnic is nu in balbezit. Husmann verovert de bal door een tackle van achteren. Husmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pascu kopt de bal weg. Revnic is nu in balbezit. Ciortea verovert de bal door een tackle van achteren. Husmann rent richting de bal. Husmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - DryExx 8:0

54e minuut.
Husmann speelt de bal door. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan passt de bal in één keer door. Mitran rent richting de bal. Mitran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Basarab probeert naar een medespeler te passen. Tontu heeft problemen om de bal te vangen. Durmadan met een sublieme pass. Husmann rent richting de bal. Husmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea passt de bal zonder na te denken. Husmann rent richting de bal. Husmann draait met de bal, schiet en ... Basarab probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Husmann kopt de bal weg. Ciortea is nu in balbezit. Ciortea passt de bal met de wreef. Husmann is nu in balbezit. Husmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - DryExx 9:0

71e minuut.
Cărănică is nu in balbezit. Cărănică geeft een lange en hoge pass. Szekely kopt de bal weg. Pleşca heeft problemen om de bal te vangen. Pleşca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Revnic geeft een hoge lob. Inworp. Stefanescu-Prodanovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciortea is nu in balbezit. Ciortea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Durmadan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Drăgan de bal. Drăgan speelt de bal door. Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann draait met de bal, schiet en ... Basarab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Durmadan kopt de bal weg. Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea passt de bal zonder na te denken. Mitran is nu in balbezit. Mitran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Durmadan rent richting de bal. Petriş onderschept slim de pass. Petriş met een sublieme pass. Husmann rent richting de bal. Husmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Durmadan onderschept slim de pass. Durmadan met een sublieme pass. Husmann rent richting de bal. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ciortea rent richting de bal. Ciortea geeft een hoge lob. Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann haalt uit met een fantastische trap. Basarab werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - DryExx 10:0

88e minuut.
Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Ciortea speelt de bal door. Husmann heeft problemen om de bal te vangen. Husmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - DryExx 11:0

90e minuut.
Troester geeft de bal voor. Husmann controleert de bal met de borst. Husmann geeft een lange en hoge pass. Mitran rent richting de bal. Mitran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 30%, DryExx 70%.
Luleto - DryExx 11:0