Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: El Gran Amadeo Carrizo
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3796
Sin Pimienta FC Chatran F.C
enganche Tactiek p.1
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
45.5 gemiddelde waardering 45.9
good Schieten average
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Pajka met de inworp. Lacraia is nu in balbezit. Lacraia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trębicki de bal. Trębicki draait met de bal, schiet en ... Gajdzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Albera is nu in balbezit. Albera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gajdzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzyształowicz met de inworp. Plesník met een sublieme pass. Pajka rent richting de bal. Pajka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Krzyształowicz met de inworp. Plesník rent richting de bal. Plesník geeft een hoge lob. Albera maakt een snoekduik en kopt de bal. Gajdzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Albera controleert de bal met de borst. Paal!

14e minuut.
Mercante speelt de bal door. Višekruna is nu in balbezit. Višekruna speelt de bal door. Nemcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ionaş rent richting de bal. Ionaş passt de bal in één keer door. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente speelt de bal door. Lippi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vicente zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sin Pimienta FC 46%, Chatran F.C 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sin Pimienta FC - Chatran F.C 0:0

47e minuut.
Pajka is nu in balbezit. Vicente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pajka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Počuča met een snel genomen vrije trap. Trębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębicki schiet op doel. Gajdzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Canizzaro is nu in balbezit. Canizzaro geeft de bal voor. Nemcov rent richting de bal. Nemcov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jahura kopt de bal weg. Daar is Canizzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş geeft de bal voor. Nemcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Nemcov verovert de bal door een tackle van achteren. Lacraia speelt de bal door. Mercante is nu in balbezit. Albera onderschept slim de pass. Albera draait met de bal, schiet en ... Gajdzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Albera is nu in balbezit. Albera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sin Pimienta FC - Chatran F.C 1:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajka met de inworp. Lacraia speelt de bal door. Albera is nu in balbezit. Albera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sin Pimienta FC 41%, Chatran F.C 59%.
Sin Pimienta FC - Chatran F.C 1:0