Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: felix-bollaert
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2355
rc lens 1906 Salies-de-Béarn FC
floriant sotoca Tactiek 4231A
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
34.3 gemiddelde waardering 47.2
solide Schieten solide
matig Passen solide
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
M`Bappé is nu in balbezit. O`Rourke rent richting de bal. Taurino onderschept slim de pass. M`Bappé bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bappé schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sénac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rc lens 1906 - Salies-de-Béarn FC 1:0

13e minuut.
Cottenet probeert naar een medespeler te passen. Adatte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. M`Bappé rent richting de bal. M`Bappé draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dusart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusart probeert naar een medespeler te passen. M`Bappé rent richting de bal. M`Bappé haalt uit met een fantastische trap. Bossis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rc lens 1906 - Salies-de-Béarn FC 2:0

19e minuut.
Adatte is nu in balbezit. Adatte passt de bal met de wreef. Coppell rent richting de bal. Coppell draait met de bal, schiet en ... Takip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Takip trapt de bal weg. Cottenet kopt de bal weg. Daar is Waśko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coppell rent richting de bal. Coppell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rc lens 1906 - Salies-de-Béarn FC 2:1

25e minuut.
Gravelaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravelaine passt de bal met de wreef. Coppell is nu in balbezit. Coppell schiet op doel. Takip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rc lens 1906 - Salies-de-Béarn FC 2:2

33e minuut.
M`Bappé rent richting de bal. M`Bappé met een sublieme pass. Sénac bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bappé is nu in balbezit. M`Bappé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rc lens 1906 - Salies-de-Béarn FC 3:2

36e minuut.
Picot is nu in balbezit. Coppell rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Picot. Picot krijgt een gele kaart. Coppell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hanot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gravelaine rent richting de bal. Gravelaine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Girard neemt vlug de vrije trap. Hanot kopt de bal weg. Klungelig pakt Waśko de bal. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cottenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottenet passt de bal zonder na te denken. Cottenet probeert naar een medespeler te passen. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rc lens 1906 64%, Salies-de-Béarn FC 36%.
rc lens 1906 - Salies-de-Béarn FC 3:2

49e minuut.
Hanot kopt de bal weg. Coppell rent richting de bal. Picot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coppell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coppell kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Picot speelt de bal door. Gravelaine bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dusart. Dusart krijgt een gele kaart.

52e minuut.
M`Bappé passt de bal in één keer door. Sénac is nu in balbezit. Adatte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Adatte naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sénac moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sénac kan niet meer verder spelen. Mijakowski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Hanot probeert naar een medespeler te passen. Coppell rent richting de bal. Zorya is nu in balbezit. Coppell onderschept slim de pass. Coppell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hanot probeert naar een medespeler te passen. Picot geeft de bal voor. M`Bappé is nu in balbezit. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski draait met de bal, schiet en ... Bossis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. M`Bappé rent richting de bal. M`Bappé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rc lens 1906 - Salies-de-Béarn FC 4:2

85e minuut.
Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanot bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell rent richting de bal. Coppell schiet op doel. Takip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rc lens 1906 - Salies-de-Béarn FC 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rc lens 1906 65%, Salies-de-Béarn FC 35%.
rc lens 1906 - Salies-de-Béarn FC 4:3