Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-05 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Großes Kino!
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Die Halbstarken Turk Hooligans FC
acht neu Tactiek 424
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
77.1 gemiddelde waardering 63.1
incredible Schieten excellent
outstanding Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


2e minuut.
Prudlik geeft een lange en hoge pass. Häring rent richting de bal. Elyıkar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Häring raakt geblesseerd tijdens het duel. Häring kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Oross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Oltenescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hesse kopt de bal weg. Elyıkar is nu in balbezit. Nutz onderschept slim de pass. Nutz draait met de bal, schiet en ... Oross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Oltenescu geeft de bal voor. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea speelt de bal door. Qualls geeft een hoge lob. Nousis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Prudlik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oltenescu. Prudlik raakt geblesseerd tijdens het duel. Hesse zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oberberger kopt de bal weg. Häring bereikt de bal nog maar net als eerste. Häring schiet op doel. Oross werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Turk Hooligans FC 1:0

18e minuut.
Kukla geeft de bal voor. Polacsik is nu in balbezit. Hackenjos verovert de bal door een tackle van achteren. Hackenjos geeft een lange en hoge pass. Oberberger maakt een snoekduik en kopt de bal. Oross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Häring rent richting de bal. Häring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Turk Hooligans FC 2:0

20e minuut.
Hesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesse passt de bal zonder na te denken. Häring bereikt de bal nog maar net als eerste. Häring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Turk Hooligans FC 3:0

23e minuut.
Elyıkar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nutz met de inworp. Prudlik geeft de bal voor. Häring maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Oberberger stond buitenspel. Ignazi neemt vlug de vrije trap. Nousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nousis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Turk Hooligans FC 3:1

33e minuut.
Prudlik verovert de bal door een tackle van achteren. Prudlik probeert naar een medespeler te passen. Häring rent richting de bal. Häring haalt uit met een fantastische trap. Oross probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Turk Hooligans FC 4:1

34e minuut.
Polacsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Polacsik passt de bal zonder na te denken. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Nousis rent richting de bal. Nousis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Oltenescu met een snelle inworp. Ţirtea is nu in balbezit. Lénárt maakt een afschuwelijke overtreding. Lénárt krijgt een gele kaart. Ţirtea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ţirtea met een snel genomen vrije trap. Nousis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ignazi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hesse is nu in balbezit. Hesse speelt de bal door. Oberberger is nu in balbezit. Oberberger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 43%, Turk Hooligans FC 57%.
Die Halbstarken - Turk Hooligans FC 4:1

49e minuut.
Daar is Nutz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nutz passt de bal met de wreef. Prudlik probeert naar een medespeler te passen. Häring is nu in balbezit. Häring schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Nutz kopt de bal weg. Klungelig pakt Hesse de bal. Hesse geeft een lange en hoge pass. Oberberger is nu in balbezit. Oberberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Rosa rent richting de bal. Hesse onderschept slim de pass. Hesse geeft de bal voor. Häring bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberberger bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Turk Hooligans FC 5:1

58e minuut.
Prudlik rent richting de bal. Prudlik passt de bal met de wreef. Häring rent richting de bal. Häring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Turk Hooligans FC 6:1

61e minuut.
Oberberger rent richting de bal. Elyıkar verovert de bal door een tackle van achteren. Hesse probeert naar een medespeler te passen. Häring is nu in balbezit. Häring haalt uit met een fantastische trap. Oross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Nutz kopt de bal weg. Kukla controleert de bal met de borst. Oberberger rent richting de bal. Klungelig pakt Oberberger de bal. Oberberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Hesse met een sublieme pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Häring onderschept slim de pass. Häring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Turk Hooligans FC 7:1

82e minuut.
Prudlik kopt de bal weg. Elyıkar heeft problemen om de bal te vangen. Häring bereikt de bal nog maar net als eerste. Häring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Turk Hooligans FC 8:1

89e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Nousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägerbäumer begaat een overtreding. Hägerbäumer krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Häring is nu in balbezit. Häring met een sublieme pass. Daar is Prudlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prudlik geeft een hoge lob. Oberberger springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 37%, Turk Hooligans FC 63%.
Die Halbstarken - Turk Hooligans FC 8:1