Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Progresul Cotroceni roxana.reddog
433 e22 Tactiek 53w2
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 47.9
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Ślużyński met de inworp. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ geeft een hoge lob. Pastor rent richting de bal. Pastor schiet op doel. Filardo bokst de bal weg.

11e minuut.
Mănăilă geeft een lange en hoge pass. Pastor kopt de bal weg. Urtubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomachi rent richting de bal. Iacomachi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Petkovic probeert naar een medespeler te passen. Floruţ met een sublieme pass. Galindo is nu in balbezit. Galindo geeft een hoge lob. Pastor krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Iacomachi de bal. Mănăilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iacomachi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urtubey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Flokas speelt de bal door. Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sandager maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Palhinhas heeft problemen om de bal te vangen. Valerie rent richting de bal. Valerie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - roxana.reddog 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 54%, roxana.reddog 46%.
Progresul Cotroceni - roxana.reddog 1:0

58e minuut.
Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moise de bal onder controle te krijgen. Assis rent richting de bal. Assis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Peret is nu in balbezit. Peret passt de bal zonder na te denken. Iacomachi is nu in balbezit. Iacomachi schiet op doel. Pulkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Ślużyński geeft een lange en hoge pass. Mănăilă controleert de bal met de borst. Iacomachi is nu in balbezit. Iacomachi schiet op doel. Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Galindo rent richting de bal. Galindo geeft een lange en hoge pass. Kántor is nu in balbezit. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel. Filardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Guran is nu in balbezit. Guran geeft een hoge lob. Valerie rent richting de bal. Valerie draait met de bal, schiet en ... Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kántor bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise onderschept slim de pass. Moise geeft een lange en hoge pass. Valerie rent richting de bal. Valerie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Ślużyński passt de bal met de wreef. Floruţ rent richting de bal. Met opzet legt Urtubey zijn tegenspeler op de grond. Urtubey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 59%, roxana.reddog 41%.
Progresul Cotroceni - roxana.reddog 1:0