Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:45
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Leśnik Kliniska Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2591
Leśnik Kliniska KS Nowi Rurzyca
atak Tactiek 433 2017
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 37.1
solid Schieten very good
average Passen adequate
weak Verdedigen adequate


8e minuut.
Vandooren rent richting de bal. Vandooren met een sublieme pass. Špirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Špirović schiet op doel. Dojaś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

10e minuut.
Wrocki passt de bal met de wreef. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren passt de bal zonder na te denken. Špirović heeft problemen om de bal te vangen. Špirović draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - KS Nowi Rurzyca 0:1

14e minuut.
Vandooren is nu in balbezit. Vandooren met een sublieme pass. Rico rent richting de bal. Rico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - KS Nowi Rurzyca 0:2

15e minuut.
Důras geeft een lange en hoge pass. Melipichun heeft problemen om de bal te vangen. Melipichun speelt de bal door. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cerber trapt de bal weg. Yağış kopt de bal weg. Kourkouvelas heeft problemen om de bal te vangen. Lukanov is nu in balbezit. Lukanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - KS Nowi Rurzyca 1:2

17e minuut.
Grębosz onderschept slim de pass. Grębosz probeert naar een medespeler te passen. Yağış bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov haalt uit met een fantastische trap. Bussunda bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Vandooren passt de bal in één keer door. Rico is nu in balbezit. Rico passt de bal met de wreef. Špirović is nu in balbezit. Špirović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Materski met een sublieme pass. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico geeft een lange en hoge pass. Špirović controleert de bal met de borst. Špirović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Melipichun passt de bal zonder na te denken. Morange probeert naar een medespeler te passen. Armellon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov verovert de bal door een tackle van achteren. Lukanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leśnik Kliniska - KS Nowi Rurzyca 2:2

32e minuut.
Aranowski probeert de bal aan de voet te houden. Vandooren rent richting de bal. Vandooren passt de bal zonder na te denken. Špirović heeft problemen om de bal te vangen. Špirović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Wrocki passt de bal zonder na te denken. Rico is nu in balbezit. Rico probeert naar een medespeler te passen. Špirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Špirović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - KS Nowi Rurzyca 2:3

38e minuut.
Cerber trapt de bal weg van het doel. Aranowski kopt de bal weg. Daar is Helguera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Špirović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cerber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 66%, KS Nowi Rurzyca 34%.
Leśnik Kliniska - KS Nowi Rurzyca 2:3

53e minuut.
Materski bereikt de bal nog maar net als eerste. Materski geeft een hoge lob. Špirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Špirović draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - KS Nowi Rurzyca 2:4

55e minuut.
Armellon verovert de bal door een tackle van achteren. Rico is nu in balbezit. Rico probeert naar een medespeler te passen. Špirović is nu in balbezit. Špirović draait met de bal, schiet en ... Cerber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Špirović rent richting de bal. Špirović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - KS Nowi Rurzyca 2:5

63e minuut.
Goris is nu in balbezit. Goris geeft de bal voor. Helguera controleert de bal met de borst. Špirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Špirović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Melipichun rent richting de bal. Yağış onderschept slim de pass. Yağış geeft een hoge lob. Lukanov springt en kopt de bal. Bussunda probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Wrocki passt de bal zonder na te denken. Vandooren heeft problemen om de bal te vangen. Materski bereikt de bal nog maar net als eerste. Špirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Špirović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - KS Nowi Rurzyca 2:6

81e minuut.
Armellon geeft de bal voor. Důras probeert de bal aan de voet te houden. Špirović is nu in balbezit. Špirović haalt uit met een fantastische trap. Cerber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśnik Kliniska - KS Nowi Rurzyca 2:7

83e minuut.
Rico passt de bal in één keer door. Materski rent richting de bal. Materski passt de bal in één keer door. Vandooren is nu in balbezit. Vandooren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Aranowski rent richting de bal. Brecska onderschept slim de pass. Brecska met een sublieme pass. Lukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bussunda trapt de bal weg. Bakiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakiera geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Vandooren passt de bal zonder na te denken. Aranowski rent richting de bal. Aranowski speelt de bal door. Špirović rent richting de bal. Špirović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśnik Kliniska 59%, KS Nowi Rurzyca 41%.
Leśnik Kliniska - KS Nowi Rurzyca 2:7