Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Toki Futbol Kulübü Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1354
Toki Futbol Kulübü kridla sovietov KGB
Sweep Tactiek T-34
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.1 gemiddelde waardering 50.5
matig Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Klungelig pakt Soydaş de bal. Asinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asinari passt de bal in één keer door. Tissari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:1

6e minuut.
Daar is Tissari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzentsov rent richting de bal. Kurzentsov passt de bal in één keer door. Tissari is nu in balbezit. Tissari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Šnajder de bal. Šnajder speelt de bal door. Asinari is nu in balbezit. Asinari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:2

12e minuut.
Šnajder passt de bal met de wreef. Biernat rent richting de bal. Tissari verovert de bal door een tackle van achteren. Tissari schiet op doel. Sukatmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

16e minuut.
Šnajder met de inworp. Asinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asinari passt de bal met de wreef. Daar is Tissari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tissari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Asinari heeft problemen om de bal te vangen. Asinari draait met de bal, schiet en ... Sukatmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:3

22e minuut.
Daar is Kurzentsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hariton met een sublieme pass. Cantekin is nu in balbezit. Tissari verovert de bal door een tackle van achteren. Tissari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:4

24e minuut.
Hariton passt de bal zonder na te denken. Kurzentsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzentsov speelt de bal door. Daar is Asinari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asinari met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cantekin trapt de bal weg van het doel. Šnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajder passt de bal zonder na te denken. Asinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asinari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:5

27e minuut.
Tissari rent richting de bal. Tissari speelt de bal door. Hariton speelt de bal door. Asinari rent richting de bal. Asinari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kurzentsov is nu in balbezit. Kurzentsov geeft de bal voor. Tissari rent richting de bal. Tissari draait met de bal, schiet en ... Sukatmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:6

31e minuut.
Asinari is nu in balbezit. Asinari passt de bal in één keer door. Tissari is nu in balbezit. Tissari haalt uit met een fantastische trap. Sukatmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:7

38e minuut.
Šnajder passt de bal zonder na te denken. Asinari rent richting de bal. Asinari met een sublieme pass. Tissari rent richting de bal. Tissari schiet op doel. Sukatmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kmec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Biernat de bal onder controle te krijgen. Hariton met een sublieme pass. Asinari is nu in balbezit. Asinari draait met de bal, schiet en ... Sukatmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:8

41e minuut.
Soydaş kopt de bal weg. Kurzentsov kan de bal niet met de borst controleren. Tissari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissari haalt uit met een fantastische trap. Sukatmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurzentsov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Biernat de bal. Asinari rent richting de bal. Asinari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:9

45e minuut.
Hariton is nu in balbezit. Hariton passt de bal met de wreef. Balkanerdem is nu in balbezit. Tissari onderschept slim de pass. Tissari draait met de bal, schiet en ... Sukatmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Asinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asinari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:10

45e minuut.
Doknić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toki Futbol Kulübü 85%, kridla sovietov KGB 15%.
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:10

46e minuut.
Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmec speelt de bal door. Šnajder met een sublieme pass. Doknić is nu in balbezit. Doknić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sukatmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Kurzentsov probeert naar een medespeler te passen. Hariton met een sublieme pass. Doknić rent richting de bal. Doknić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:11

50e minuut.
Contreras passt de bal met de wreef. Šnajder is nu in balbezit. Šnajder passt de bal zonder na te denken. Doknić is nu in balbezit. Doknić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:12

55e minuut.
Koszucki onderschept slim de pass. Koszucki passt de bal zonder na te denken. Kurzentsov speelt de bal door. Tissari rent richting de bal. Tissari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kurzentsov kopt de bal weg. Balkanerdem controleert de bal met de borst. Hariton met een sublieme pass. Daar is Tissari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tissari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tissari geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kurzentsov rent richting de bal. Klungelig pakt Kurzentsov de bal. Kurzentsov probeert naar een medespeler te passen. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton haalt uit met een fantastische trap. Sukatmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Šnajder met een sublieme pass. Klungelig pakt Doknić de bal. Hariton met een sublieme pass. Tissari is nu in balbezit. Tissari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doknić bereikt de bal nog maar net als eerste. Doknić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:13

73e minuut.
Soydaş met een sublieme pass. Šnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajder speelt de bal door. Doknić is nu in balbezit. Doknić haalt uit met een fantastische trap. Sukatmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tissari maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sukatmaz bokst de bal weg.

75e minuut.
Inworp. Skarupa komt het veld opgelopen. Mlakyta komt het veld opgelopen. Karovič komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Šnajder probeert naar een medespeler te passen. Hariton met een sublieme pass. Mlakyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlakyta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doknić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton rent richting de bal. Doknić is nu in balbezit. Hariton is nu in balbezit. Hariton schiet op doel. Sukatmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šnajder zal de hoekschop nemen. Mlakyta springt en kopt de bal. Sukatmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:14

80e minuut.
Kurzentsov met de inworp. Hariton speelt de bal door. Klungelig pakt Doknić de bal. Doknić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Biernat de bal onder controle te krijgen. Sukatmaz bokst de bal weg. Sukatmaz probeert naar een medespeler te passen. Šnajder kopt de bal weg. Doknić is nu in balbezit. Doknić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doknić is nu in balbezit. Biernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Doknić verovert de bal door een tackle van achteren. Doknić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:15

85e minuut.
Biernat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šnajder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doknić bereikt de bal nog maar net als eerste. Doknić geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Hariton is nu in balbezit. Hariton passt de bal zonder na te denken. Mlakyta is nu in balbezit. Mlakyta haalt uit met een fantastische trap. Sukatmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toki Futbol Kulübü 72%, kridla sovietov KGB 28%.
Toki Futbol Kulübü - kridla sovietov KGB 0:16