Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-03 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Piquillo Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
ulubli_lodosa playreal
terrion i Tactiek play 5 xxx
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
68.6 gemiddelde waardering 65.5
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Chiriac passt de bal met de wreef. Rayman is nu in balbezit. Rodríguez Alamillos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez Alamillos krijgt een gele kaart. Börcsök raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Forestier komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Martín Mozos speelt de bal door. Patola rent richting de bal. Patola geeft de bal voor. Señor maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - playreal 1:0

7e minuut.
Rodríguez Alamillos probeert naar een medespeler te passen. Real is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiper. Chiper krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Rodríguez Alamillos probeert de bal met de borst te controleren. Rodríguez Alamillos speelt de bal door. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez geeft een lange en hoge pass. Señor springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Forestier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski onderschept slim de pass. Nalikowski passt de bal zonder na te denken. Señor bereikt de bal nog maar net als eerste. Señor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gutschoven kopt de bal weg. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez passt de bal in één keer door. Señor heeft problemen om de bal te vangen. Señor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Maresca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Momchilov komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Klungelig pakt Rodriguez de bal. Rodriguez geeft een lange en hoge pass. Patola kopt de bal weg. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real draait met de bal, schiet en ... Mihai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Nalikowski met een sublieme pass. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Señor is nu in balbezit. Señor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - playreal 2:0

43e minuut.
Patola met de inworp. Rodríguez Alamillos rent richting de bal. Rodríguez Alamillos geeft een hoge lob. Señor bereikt de bal nog maar net als eerste. Señor haalt uit met een fantastische trap. Mihai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ulubli_lodosa 25%, playreal 75%.
ulubli_lodosa - playreal 2:0

46e minuut.
Stănescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Rodriguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Patola rent richting de bal. Patola geeft de bal voor. Señor maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

49e minuut.
Fernández Veiras met een sublieme pass. Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola passt de bal zonder na te denken. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin rent richting de bal. Gutschoven onderschept slim de pass. Gutschoven schiet op doel. Varjonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - playreal 2:1

57e minuut.
Martín Mozos rent richting de bal. Martín Mozos passt de bal zonder na te denken. Patola rent richting de bal. Patola geeft een lange en hoge pass. Señor springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez geeft de bal voor. Señor is nu in balbezit. Señor haalt uit met een fantastische trap. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - playreal 3:1

63e minuut.
Señor met een sublieme pass. Real is nu in balbezit. Señor is nu in balbezit. Real is nu in balbezit. Real haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Inworp. Rodriguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fajardo is nu in balbezit. Señor onderschept slim de pass. Señor draait met de bal, schiet en ... Mihai bokst de bal weg. Chiriac is nu in balbezit. Real onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Patola passt de bal met de wreef. Stănescu rent richting de bal. Stănescu passt de bal in één keer door. Señor rent richting de bal. Señor haalt uit met een fantastische trap. Mihai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - playreal 4:1

88e minuut.
Rubin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stadelnikas komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Stănescu speelt de bal door. Patola geeft een lange en hoge pass. Señor is nu in balbezit. Señor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ulubli_lodosa 25%, playreal 75%.
ulubli_lodosa - playreal 4:1