Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coco Jambo 503 Service Unavailable
3ATK Tactiek sky nowa 6 odwr
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen good


5e minuut.
Łuczyński rent richting de bal. Bas onderschept slim de pass. Bas passt de bal met de wreef. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Šuper rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aladeviren. Šuper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šuper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec draait met de bal, schiet en ... Xuân Nam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bryce is nu in balbezit. Bryce passt de bal zonder na te denken. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec schiet op doel. Xuân Nam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jambo - 503 Service Unavailable 0:1

18e minuut.
Kotyrba met een sublieme pass. Bryce is nu in balbezit. Met opzet legt Okurka zijn tegenspeler op de grond. Okurka krijgt een gele kaart.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tascău komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Gieroba geeft een hoge lob. Daar is Pedretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capuzzo is nu in balbezit. Capuzzo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Šuper passt de bal in één keer door. Bas rent richting de bal. Bas passt de bal met de wreef. Capuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Okurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce onderschept slim de pass. Bryce passt de bal in één keer door. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Okurka onderschept slim de pass. Okurka probeert naar een medespeler te passen. Capuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzzo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Xuân Nam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Kotyrba speelt de bal door. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas probeert naar een medespeler te passen. Capuzzo rent richting de bal. Capuzzo draait met de bal, schiet en ... Xuân Nam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zagajewski geeft de bal voor. Bryce met een sublieme pass. Capuzzo rent richting de bal. Capuzzo haalt uit met een fantastische trap. Xuân Nam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jambo - 503 Service Unavailable 0:2

44e minuut.
Jazbec geeft een lange en hoge pass. Capuzzo is nu in balbezit. Capuzzo haalt uit met een fantastische trap. Stolojan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jambo - 503 Service Unavailable 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jambo 79%, 503 Service Unavailable 21%.
Coco Jambo - 503 Service Unavailable 0:3

47e minuut.
Łakomiec heeft problemen om de bal te vangen. Kotyrba geeft de bal voor. Okurka probeert de bal met de borst te controleren. Bryce rent richting de bal. Bryce passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Tascău rent richting de bal. Zagajewski onderschept slim de pass. Gieroba speelt de bal door. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Xuân Nam geeft een lange en hoge pass. Zagajewski rent richting de bal. Tascău begaat een overtreding. Tascău krijgt een gele kaart. Zagajewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zagajewski met een snel genomen vrije trap. Jazbec springt en kopt de bal. Xuân Nam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jambo - 503 Service Unavailable 0:4

68e minuut.
Bas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łakomiec met een snelle inworp. Jazbec rent richting de bal. Jazbec draait met de bal, schiet en ... Xuân Nam bokst de bal weg.

74e minuut.
Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas passt de bal in één keer door. Capuzzo rent richting de bal. Jazbec rent richting de bal. Jazbec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jambo - 503 Service Unavailable 0:5

79e minuut.
Capuzzo is nu in balbezit. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec passt de bal zonder na te denken. Capuzzo is nu in balbezit. Capuzzo schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Xuân Nam met een sublieme pass. Bas is nu in balbezit. Bas geeft de bal voor. Capuzzo is nu in balbezit. Capuzzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas geeft een hoge lob. Petrantoni heeft problemen om de bal te vangen. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec draait met de bal, schiet en ... Xuân Nam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jambo 78%, 503 Service Unavailable 22%.
Coco Jambo - 503 Service Unavailable 0:5