Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Devilsss Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 398
Devilsss New origin
нова1 Tactiek a1
49% Balbezit 51%
84% Spel op eigen helft 16%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 37.6
solid Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen average


21e minuut.
Zamoyski is nu in balbezit. Ciruelos onderschept slim de pass. Ciruelos passt de bal zonder na te denken. Téllez is nu in balbezit. Téllez draait met de bal, schiet en ... Procopan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Machucha de bal. Téllez is nu in balbezit. Téllez draait met de bal, schiet en ... Procopan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devilsss - New origin 0:1

33e minuut.
Brassey passt de bal in één keer door. Daar is Nakazawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakazawa met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nurci neemt de hoekschop. Procopan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Machucha onderschept slim de pass. Machucha geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Best geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Téllez kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luppi is nu in balbezit. Nakazawa onderschept slim de pass. Nakazawa geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Devilsss - New origin 0:2

39e minuut.
Best zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Téllez rent richting de bal. Nakazawa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Téllez raakt geblesseerd tijdens het duel. Téllez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Devilsss - New origin 0:3

39e minuut.
Uzuriaga speelt de bal door. Steinmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmüller draait met de bal, schiet en ... Nascimento bokst de bal weg.

44e minuut.
Minami heeft problemen om de bal te vangen. Minami geeft een hoge lob. Nurci kopt de bal weg. Luppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tynkkynen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Engelking komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Nurci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciruelos probeert naar een medespeler te passen. Machucha speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nurci zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nakazawa kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devilsss 82%, New origin 18%.
Devilsss - New origin 0:3

59e minuut.
Lino passt de bal met de wreef. Ciruelos rent richting de bal. Ciruelos passt de bal met de wreef. Luppi rent richting de bal. Luppi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Luppi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machucha rent richting de bal. Machucha geeft een lange en hoge pass. Brassey rent richting de bal. Brassey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devilsss - New origin 1:3

63e minuut.
Luppi probeert de bal aan de voet te houden. Ciruelos probeert naar een medespeler te passen. Nurci speelt de bal door. Téllez is nu in balbezit. Téllez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Best rent richting de bal. Best passt de bal met de wreef. Nurci met een sublieme pass. Luppi rent richting de bal. Luppi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ciruelos probeert naar een medespeler te passen. Best is nu in balbezit. Best passt de bal in één keer door. Luppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devilsss 86%, New origin 14%.
Devilsss - New origin 1:3