Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kormoran Ostróda DrewniakTeam
KO 2.1 Tactiek ProJecT X
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 48.3
good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen solid


8e minuut.
Daar is Ślużyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślużyński probeert naar een medespeler te passen. Wigier is nu in balbezit. Wigier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - DrewniakTeam 0:1

11e minuut.
Aleksandrowicz passt de bal in één keer door. Camallı rent richting de bal. Camallı passt de bal met de wreef. Wigier heeft problemen om de bal te vangen. Wigier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Fellag onderschept slim de pass. Fellag geeft een hoge lob. Ślużyński kopt de bal weg. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bonovas rent richting de bal. Camallı geeft een lange en hoge pass. Zdun rent richting de bal. Belloc rent richting de bal. Belloc passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cseh geeft de bal voor. Aleksandrowicz kopt de bal weg. Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte verovert de bal door een tackle van achteren. Dimofte probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Walusiak passt de bal in één keer door. Wigier is nu in balbezit. Macia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier verovert de bal door een tackle van achteren. Wigier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Belloc rent richting de bal. Bega Begagić is nu in balbezit. Bega Begagić met een sublieme pass. Dimofte rent richting de bal. Dimofte geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Camallı geeft de bal voor. Wigier kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ślużyński de bal onder controle te krijgen. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bonovas is nu in balbezit. Camallı begaat een overtreding. Bonovas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wędrowski komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Camallı speelt de bal door. Aleksandrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrowicz speelt de bal door. Bonovas geeft een lange en hoge pass. Bega Begagić springt en kopt de bal. Rendón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Wigier passt de bal met de wreef. Ngọc Cường rent richting de bal. Walusiak onderschept slim de pass. Walusiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Egelić met een harde bal richting middenveld. Mols kopt de bal weg. Klungelig pakt Wigier de bal. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormoran Ostróda 56%, DrewniakTeam 44%.
Kormoran Ostróda - DrewniakTeam 0:1

46e minuut.
Bonnet komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mols met een sublieme pass. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet passt de bal met de wreef. Walusiak heeft problemen om de bal te vangen. Walusiak haalt uit met een fantastische trap. Egelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Zdun rent richting de bal. Inworp. Zdun met een snelle inworp. Belloc rent richting de bal. Belloc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Fellag geeft de bal voor. Ngọc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak onderschept slim de pass. Bonnet rent richting de bal. Bonnet haalt uit met een fantastische trap. Egelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wigier rent richting de bal. Wigier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormoran Ostróda - DrewniakTeam 0:2

61e minuut.
Casal met een sublieme pass. Siles is nu in balbezit. Siles speelt de bal door. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Kosobucki komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Wigier is nu in balbezit. Wigier passt de bal in één keer door. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Camallı met een snelle inworp. Bonnet rent richting de bal. Wigier is nu in balbezit. Wigier schiet op doel. Ngọc Cường probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Piórko met de inworp. Bonovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonovas passt de bal zonder na te denken. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rendón bokst de bal weg.

84e minuut.
Macia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camallı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet draait met de bal, schiet en ... Egelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Dymanowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Walusiak de bal. Bonnet rent richting de bal. Bonnet draait met de bal, schiet en ... Aleksandrowicz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Piórko geeft een hoge lob. Inworp. Camallı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wigier is nu in balbezit. Wigier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormoran Ostróda 58%, DrewniakTeam 42%.
Kormoran Ostróda - DrewniakTeam 0:2