Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Baphomet's Throne
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3210
coldfear Grom-Victoria
mambałaga Tactiek NOWA
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.6 gemiddelde waardering 50.6
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Richardson is nu in balbezit. Wrzecionkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Richardson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turunç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paraíba maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Turunç is nu in balbezit. Turunç probeert naar een medespeler te passen. Richardson probeert naar een medespeler te passen. Paraíba rent richting de bal. Paraíba schiet op doel. Zakirli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Traczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soetaers is nu in balbezit. Soetaers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Baquero geeft de bal voor. Serinyel rent richting de bal. Serinyel geeft een lange en hoge pass. Soetaers is nu in balbezit. Soetaers schiet op doel. Zakirli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soetaers rent richting de bal. Soetaers draait met de bal, schiet en ... Zakirli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Grom-Victoria 0:1

14e minuut.
Traczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel verovert de bal door een tackle van achteren. Serinyel speelt de bal door. Soetaers is nu in balbezit. Soetaers haalt uit met een fantastische trap. Zakirli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Frelek passt de bal met de wreef. Wuciński met een sublieme pass. Gahde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coldfear - Grom-Victoria 1:1

24e minuut.
Baquero probeert naar een medespeler te passen. Richardson rent richting de bal. Richardson passt de bal met de wreef. Paraíba rent richting de bal. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. Zakirli bokst de bal weg.

25e minuut.
Theuwen onderschept slim de pass. Theuwen passt de bal zonder na te denken. Soetaers rent richting de bal. Soetaers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Grom-Victoria 1:2

26e minuut.
Turunç met een sublieme pass. Baquero speelt de bal door. Theuwen met een sublieme pass. Daar is Soetaers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soetaers draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Soetaers rent richting de bal. Frelek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soetaers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turunç met een snel genomen vrije trap. Wuciński is nu in balbezit. Paraíba verovert de bal door een tackle van achteren. Paraíba draait met de bal, schiet en ... Wrzecionkowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Wrzecionkowski rent richting de bal. Theuwen verovert de bal door een tackle van achteren. Theuwen probeert naar een medespeler te passen. Soetaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetaers draait met de bal, schiet en ... Zakirli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 44%, Grom-Victoria 56%.
coldfear - Grom-Victoria 1:2

46e minuut.
Küçükyılmaz komt het veld opgelopen. Snoeijs komt het veld opgelopen. Abbaszadə komt het veld opgelopen. Kosmalski komt het veld opgelopen. Jevremović komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Przedpełski bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetaers verovert de bal door een tackle van achteren. Soetaers met een sublieme pass. Paraíba rent richting de bal. Paraíba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Przedpełski geeft de bal voor. Kosmalski kopt de bal weg. Turunç heeft problemen om de bal te vangen. Frelek geeft de bal voor. Olechwierowicz kopt de bal weg. Roscio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Wuciński geeft een hoge lob. Abbaszadə heeft problemen om de bal te vangen. Abbaszadə passt de bal zonder na te denken. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turunç verovert de bal door een tackle van achteren. Turunç geeft de bal voor. Abbaszadə is nu in balbezit. Abbaszadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soetaers rent richting de bal. Soetaers haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Grom-Victoria 1:3

73e minuut.
Dakessyan probeert de bal aan de voet te houden. Dakessyan passt de bal zonder na te denken. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Grom-Victoria 1:4

81e minuut.
Dźwigała passt de bal in één keer door. Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Snoeijs ... Strafschop! Olechwierowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gahde neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Roscio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 47%, Grom-Victoria 53%.
coldfear - Grom-Victoria 1:4