Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Por Conta da Casa Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1929
Por Conta da Casa Orły 07 Swarzędz
442 Tactiek 532
35% Balbezit 65%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 50.9
weak Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Marcyjański passt de bal met de wreef. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski speelt de bal door. Daar is Ela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Basto met een harde bal richting middenveld. Dusolie kopt de bal weg. Daar is Bernardes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:1

7e minuut.
Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela speelt de bal door. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski geeft een hoge lob. Dusolie krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:2

8e minuut.
Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski passt de bal in één keer door. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela draait met de bal, schiet en ... Basto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:3

10e minuut.
Marcyjański kopt de bal weg. Rzeczkowski controleert de bal met de borst. Rzeczkowski passt de bal zonder na te denken. Ela rent richting de bal. Ela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ela kan de bal niet met de borst controleren. Ela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bahamonde de bal. Dusolie is nu in balbezit. Dusolie schiet op doel. Basto bokst de bal weg.

15e minuut.
Bahamonde geeft een hoge lob. Marcyjański rent richting de bal. Marcyjański passt de bal zonder na te denken. Ela is nu in balbezit. Ela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:4

17e minuut.
Raio trapt de bal weg. Sanz is nu in balbezit. Sanz probeert naar een medespeler te passen. Dusolie is nu in balbezit. Dusolie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:5

20e minuut.
Ela is nu in balbezit. Ela met een sublieme pass. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie schiet op doel. Basto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:6

22e minuut.
Marcyjański rent richting de bal. Marcyjański met een sublieme pass. Rzeczkowski geeft een lange en hoge pass. Dusolie rent richting de bal. Dusolie haalt uit met een fantastische trap. Basto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:7

22e minuut.
Damas is nu in balbezit. Ela verovert de bal door een tackle van achteren. Ela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dusolie de bal. Dusolie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie schiet op doel. Basto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Rzeczkowski onderschept slim de pass. Rzeczkowski met een sublieme pass. Daar is Nokhrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nokhrin geeft de bal voor. Ela maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Romeiro is nu in balbezit. Sanz verovert de bal door een tackle van achteren. Sanz passt de bal zonder na te denken. Dusolie is nu in balbezit. Dusolie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:8

30e minuut.
Marcyjański is nu in balbezit. Marcyjański geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Raio de bal onder controle te krijgen. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:9

33e minuut.
García Paños geeft een hoge lob. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski passt de bal zonder na te denken. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz met een sublieme pass. Ela rent richting de bal. Ela schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bernardes de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nokhrin neemt de hoekschop. Ela maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:10

37e minuut.
Buron met een snelle inworp. Marcyjański heeft problemen om de bal te vangen. Marcyjański probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ela de bal. Ela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:11

38e minuut.
Romeiro met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nokhrin met de inworp. Daar is Rzeczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sanz rent richting de bal. Figueiredo maakt een afschuwelijke overtreding. Sanz raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Raio rent richting de bal. Ela onderschept slim de pass. Ela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:12

40e minuut.
Damas heeft problemen om de bal te vangen. Ela onderschept slim de pass. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela is nu in balbezit. Ela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Basto met een harde bal richting middenveld. Rzeczkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Dusolie de bal. Dusolie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sanz is nu in balbezit. Sanz passt de bal in één keer door. Dusolie is nu in balbezit. Dusolie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:13

44e minuut.
Rzeczkowski kopt de bal weg. Dusolie heeft problemen om de bal te vangen. Dusolie passt de bal met de wreef. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Por Conta da Casa 85%, Orły 07 Swarzędz 15%.
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:14

49e minuut.
Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie met een sublieme pass. Bernardes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:15

49e minuut.
Damas speelt de bal door. Klungelig pakt Figueiredo de bal. Dusolie met een sublieme pass. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bernardes speelt de bal door. Marcyjański rent richting de bal. Marcyjański speelt de bal door. Ela rent richting de bal. Ela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Nokhrin passt de bal zonder na te denken. Ela rent richting de bal. Raio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela verovert de bal door een tackle van achteren. Ela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela haalt uit met een fantastische trap. Basto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:16

58e minuut.
Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański passt de bal in één keer door. Rzeczkowski speelt de bal door. Ela is nu in balbezit. Ela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Nokhrin met een snelle inworp. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski geeft de bal voor. Ela krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Nokhrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeczkowski geeft een hoge lob. Ela rent richting de bal. Ela draait met de bal, schiet en ... Basto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:17

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahamonde met de inworp. Dusolie rent richting de bal. Dusolie schiet op doel. Basto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:18

71e minuut.
Nokhrin met een sublieme pass. Klungelig pakt Dusolie de bal. Dusolie passt de bal in één keer door. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Marcyjański rent richting de bal. Marcyjański passt de bal zonder na te denken. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:19

76e minuut.
Inworp. Marcyjański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski geeft een lange en hoge pass. Dusolie krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:20

80e minuut.
Klungelig pakt Rzeczkowski de bal. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela passt de bal in één keer door. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:21

83e minuut.
Ela rent richting de bal. Ela probeert naar een medespeler te passen. Dusolie is nu in balbezit. Dusolie schiet op doel. Amora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Basto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Klungelig pakt Vigoso de bal. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela geeft de bal voor. Daar is Dusolie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusolie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Amora trapt de bal weg. Nokhrin is nu in balbezit. Nokhrin passt de bal met de wreef. Dusolie rent richting de bal. Dusolie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sanz kopt de bal weg. Dusolie probeert de bal met de borst te controleren. Rzeczkowski probeert naar een medespeler te passen. Ela rent richting de bal. Ela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Nokhrin rent richting de bal. Nokhrin geeft een hoge lob. Ela rent richting de bal. Marcyjański is nu in balbezit. Marcyjański geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Dusolie is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marcyjański zal de hoekschop nemen. Daar is Ela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ela probeert naar een medespeler te passen. Dusolie rent richting de bal. Dusolie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:22

89e minuut.
Rzeczkowski met een sublieme pass. Lares is nu in balbezit. Ela onderschept slim de pass. Rzeczkowski geeft een hoge lob. Dusolie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nokhrin met een sublieme pass. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski speelt de bal door. Ela rent richting de bal. Ela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Por Conta da Casa 91%, Orły 07 Swarzędz 9%.
Por Conta da Casa - Orły 07 Swarzędz 0:22