Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-07 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Oranisko
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Wiejscy Kopacze Sem Futuro F.C
Buczo Tactiek 442 new
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.4 gemiddelde waardering 49.5
formidable Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Bilovus is nu in balbezit. Pasquali onderschept slim de pass. Pasquali geeft de bal voor. Matysik springt en kopt de bal. Gaţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sem Futuro F.C 1:0

13e minuut.
Pasquali is nu in balbezit. Pasquali geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mendonça de bal. Matysik is nu in balbezit. Matysik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Dan speelt de bal door. Ojasalu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali geeft een hoge lob. Matysik springt en kopt de bal. Gaţu bokst de bal weg. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sem Futuro F.C 2:0

29e minuut.
Geertsen passt de bal met de wreef. Vilbergsson heeft problemen om de bal te vangen. Montealegre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montealegre krijgt een gele kaart. Vilbergsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quintana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tassin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Gaţu trapt de bal weg van het doel. Daar is Clever, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dan met een sublieme pass. Klungelig pakt Fuchs de bal. Fuchs geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Pasquali geeft een lange en hoge pass. Matysik heeft problemen om de bal te vangen. Machuca is nu in balbezit. Matysik onderschept slim de pass. Matysik haalt uit met een fantastische trap. Gaţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pasquali zal de hoekschop nemen. Matysik krijgt zijn hoofd ertegen. Gaţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sem Futuro F.C 3:0

45e minuut.
Clever kopt de bal weg. Daar is Garcés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tassin rent richting de bal. Tassin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sem Futuro F.C 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 45%, Sem Futuro F.C 55%.
Wiejscy Kopacze - Sem Futuro F.C 3:1

48e minuut.
Olejnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Ojasalu rent richting de bal. Olejnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojasalu verovert de bal door een tackle van achteren. Ojasalu schiet op doel. Gaţu bokst de bal weg.

53e minuut.
Dan is nu in balbezit. Dan geeft een lange en hoge pass. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali geeft de bal voor. Matysik krijgt zijn hoofd ertegen. Gaţu bokst de bal weg. Ojasalu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fuchs neemt de hoekschop. Matysik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sem Futuro F.C 4:1

58e minuut.
Pasquali geeft een lange en hoge pass. Acerola is nu in balbezit. Matysik onderschept slim de pass. Matysik haalt uit met een fantastische trap. Gaţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sem Futuro F.C 5:1

62e minuut.
Ojasalu speelt de bal door. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali geeft de bal voor. Matysik maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sem Futuro F.C 6:1

65e minuut.
Ojasalu passt de bal in één keer door. Fuchs rent richting de bal. Fuchs geeft de bal voor. Matysik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Kawulok komt het veld opgelopen. Gomułka komt het veld opgelopen. Fras komt het veld opgelopen. Wyciszkiewicz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Clever kopt de bal weg. Tassin rent richting de bal. Tassin passt de bal in één keer door. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Fras rent richting de bal. Vilbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vilbergsson raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Quintana neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mularczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Quintana met de inworp. Geertsen rent richting de bal. Met opzet legt Kawulok zijn tegenspeler op de grond. Kawulok krijgt een gele kaart. Geertsen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Geertsen kan niet meer verder spelen.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Tassin de bal onder controle te krijgen. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal met de wreef. Clever bereikt de bal nog maar net als eerste. Clever geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Quintana passt de bal in één keer door. Vilbergsson heeft problemen om de bal te vangen. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilbergsson draait met de bal, schiet en ... Mularczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sem Futuro F.C 6:2

85e minuut.
Clever probeert naar een medespeler te passen. Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Quintana geeft een lange en hoge pass. Vilbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilbergsson draait met de bal, schiet en ... Mularczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Passadori is nu in balbezit. Tassin verovert de bal door een tackle van achteren. Tassin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sem Futuro F.C 6:3

90e minuut.
Pasquali passt de bal met de wreef. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Machuca krijgt een gele kaart. Matysik raakt geblesseerd tijdens het duel. Ojasalu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Sem Futuro F.C 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 50%, Sem Futuro F.C 50%.
Wiejscy Kopacze - Sem Futuro F.C 7:3