Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Onderwerp: Interpols julekalender

  • 1
2016-12-04 21:45:20
granaldo [del] naar Iedereen
Chokolade, lakrids, legetøj, en kriminel.

I går begyndte mange at åbne lågerne i deres julekalendere, og det har de også gjort hos EU's politienhed Europol.

Der er dog ikke tale om en helt almindelig hyggelig julekalender.

Hver dag i julemåneden præsenterer Europol nemlig én af Europas mest eftersøgte forbrydere.
De 24 forbrydere dagligt bliver afsløret i en video på Europols hjemmeside samt på Facebook og Twitter, og det er Europols håb, at julekalenderen fører til, at man får fat i nogle af de eftersøgte.
Dansker bag låge nr. 7

- Lad os alle arbejde på at gøre vores festlige sæson tryggere ved at fange disse kriminelle, før juleferien begynder, skriver Europol i en pressemeddelelse, hvor man også understreger, at befolkningens øjne og ører hvert år er med til at sætte adskillige af de i alt 60 mest eftersøgte forbrydere i Europa bag tremmer.

Personen, der fik den tvivlsomme ære af at være nummer ét i julekalenderen, var den 60-årige østriger Tibor Foco. Han dræbte en prostitueret tilbage i 1986, fik en livstidsdom, men flygtede under en udgang,

Dagens kalender-eftersøgte er en ukrainsk morder, Sergei Filipov Georgiev, der præsenteres i kalendervideoen med julemusik og snevejr.

Der er også en dansker på listen. Men hvem, det er, må man vente at se indtil den 7. december.
Alle de 24 kalender-forbrydere er hentet fra hjemmesiden Europe’s Most Wanted Fugitives. På listen finder man alt fra mordere og kidnappere til terrorister og narkohandlere.
Her kan folk også skrive anonyme tip til Europol, hvis de har oplysninger om de eftersøgte.

https://eumostwanted.eu/Dec2016
  • 1