Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Onderwerp: Er du tilfreds med sæsonen?

  • 1
2016-12-19 16:27:45
granaldo [del] naar Iedereen
Sæsonen er slut. Er du tilfreds med resultatet?
Skuffet eller glad?
2016-12-19 20:29:20
Til sidst endte alt godt. Startede skidt ud med 2 nederlag. Men med 2 uafgjorte kampe mod rækkens suveræne nr. 1 og sejr i de 10 andre kampe, så sluttede man sidste runde af med en sikker 1-0 sejr og sikrede sig alligevel andenpladsen. I mine 3 sæsoner i sokker er det blevet til en fjerdeplads, en tredjeplads og nu en anden. Jeg kan ikke klage. Samtidig kan jeg i morgen sikre mig førstepladsen i juniorturnering uden at tabe en kamp (indtil videre) og med en kamp mindre end de andre.
2016-12-19 21:01:23
Manageren for FCS er skuffet over kun at få 1 point, selv om det var ventet, at vi ville ende i bunden. Havde ikke lige set at ville rykke direkte ned.

"Vi må tænke nyt, og vi vil nu vurdere hver enkelt spiller. Måske bliver truppen skåret ned til 16 spillere. Så hold øje med, om der kommer udsalg. Vi regner med at bruge næste sæson i 2. division til at bygge et nyt hold op på ruinerne af det gamle", udtaler hun.
  • 1