Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Onderwerp: Skriv noget...

2011-08-05 09:58:04
100 mio. får hurtigt ben, men det koster at have Reina, Suarez og Torres på holdet. Vi hedder Prcs. Diana Team.
2011-08-05 20:45:28
havde slet ikke råd til topangribere... :/
2011-08-06 08:28:34
noget...
2011-08-06 13:54:44
jeg sparede alt hvad jeg kunne på reserverne og fik et imo giftigt hold i forhold til at score point.. :D

Cech
skrtel-Huth-Shawcross
Henderson-Nani-Young-Lennon
Suarez-Berbatov-Agbonlahor
2011-08-06 14:16:50
adaca naar adaca
er der en sokker league??
2011-08-21 00:32:14
Nu, hvor de sætter billeder på cigaretpakker ....... hvorfor ikke have et billede af fede mennesker på kartoffelchip poser, slagterier på kødprodukter, billeder af torturerede dyr på kosmetiske produkter, bilulykker på spiritus og øl flasker, hjemløse mennesker på el-regningen og korrupte politikere på årsopgørelsen?
2011-08-21 07:51:45
korrupte politikere på årsopgørelsen?


LOL
2011-08-21 21:34:42
Da 85% af al lovgivning i Danmark bliver dikteret af EU, via dekreter fra kommissionen, så har de danske politikere kun 15% at gøre godt med, når de skal vise handlekraft. Så kan det jo ikke blive anderledes end, at de vælter sig rundt i tåbeligheder. Og nu da bureaukratiet ingen ende vil tage, så er jeg da begyndt at lege med tanken om, at der burde være en sokker.org tænketank, der kunne tage vare på det danske folks tilgang til fodboldmanager spil på internettet, det ville give os adgang til nogle fede ben, så os dødelige også får adgang til statens midler. ;-D
2011-08-21 21:36:54
Med den nuværende regering, ville det have været ganske betryggende hvis det havde været tilfældet, altså at de ikke havde mere spillerum :-)
2011-08-21 21:59:45
Tøhø
2011-08-21 22:43:22
+1
2011-08-22 16:17:27
TipsBladet.dk skriver:

Vanvittig seriekamp sluttede 40-0
AF TORSTEN KJEMS, TIPSBLADET.DK


Offentliggjort 22.08.11 kl. 13:51

Det endte i et regulært målorgie, da to hold i weekenden tørnede sammen i serie 5.

Weekenden indeholdt som vanligt masser af spændende fodbold og resultater, men serie 5-holdet Team Las fra BSF stod alligevel for en af de mere opsigtsvækkende kampe.

Holdet vandt nemlig søndag med hele 40-0 i sæsonpremieren ude mod SB 50 Ishøj.

Team Las' Lars Klintskov siger til tipsbladet.dk:

- Den er god nok. Der er flere, der har haft svært ved at tro på, at resultatet er rigtigt, men vi vandt altså 40-0 og ikke 4-0.

- Det var ikke engang sådan, at vi scorede på samtlige af vores chancer, for der var nogle gevaldige afbrændere undervejs.

Team Las er da også langt fra som de fleste andre serie 5-hold.

- Vi er et lukket hold på 18-20 mand, hvor langt de fleste indtil for nyligt har spillet enten 2. division eller Danmarksserie-fodbold. Vi har alle et tilhørsforhold til Skovlunde IF, som nu hedder BSF. VI har alle af forskellige årsager valgt at drosle fodbolden lidt ned, men ville gerne bevare det sociale omkring at spille og hygge os med hinanden, siger Lars Klintskov.

Dommeren ville afbryde
Selv om styrkeforholdet var mere end ulige i søndagens kamp, blev der gået til den fra begge sider.

- Vi havde aftalt, at vi skulle blive ved med at spille, selv om vi kom langt foran, og den aftale blev holdt. Vi var foran 18-0 ved pausen, men satte os selv det mål, at vi ville se, hvor højt vi kunne komme op, siger Lars Klintskov, der i kampen fungerede som assistenttræner på grund af en skade.

- Da der manglede et kvarter af kampen, kom dommeren ud til mig og spurgte, om ikke bare han skulle fløjte kampen af. Stillingen var vist 32-0, men da havde vi sat os et mål om at nå de 40 scoringer, så vi ville gerne spille helt færdig. Jeg tror, der manglede et par minutter af kampen, da vi nåede de 40 mål.

- En af vores spillere scorede 11 mål, og der var kun en af vores spillere, der ikke kom på måltavlen.

- Men samtidig må jeg give stor cadeau til modstanderne, der også blev ved med at spille. Der var ikke noget med, at de slog op i banen, eller blev meget frustrerede, hvilket der ofte nok kan være tendens til, når kampen udvikler sig sådan, siger Lars Klintskov, der dog også var med til at håne en af holdkammeraterne efter kampen.

- Der blev lavet en gevaldig tunnel på en af vores spillere, som selvfølgelig derfor blev kåret til kampens dårligste, siger han.

Flere tæsk i vente til modstandere
Team Las er nu i gang med at undersøge, om 40-0-resultatet er godt nok til officielt at blive rekord, men under alle omstændigheder har holdet nu fået personligt mål at gå efter.

- Vi vil da gerne se, om ikke vi kan vinde endnu større, men nu må vi se, hvordan de næste kampe forløber. Det kan da godt være, at motivationen ikke bliver ved med at være lige så høj, som i den første kamp.

Lars Klintskov lægger ikke skjul på, at holdet egentlig gerne ville have spillet i en højere række, men da holdet er lukket, ville bestyrelsen i BSF ikke gå med til at Team Las blev placeret højere, da det ville kunne medføre interne problemer i forhold til de eksisterende senior-hold.

- Nu tager vi denne sæson som en oplevelse og evaluerer så på, hvad vi gør, siger Lars Klintskov.

Ligger nummer et
En af overvejelserne omkring det lukkede hold var at stifte deres egen klub, men tilhørsforholdet til Skovlunde og BSFG gjorde, at man i stedet samlede sig her.

Ikke overraskende ligger Team Las nummer et i Serie 5 pulje 9, og målsætningen for sæsonen er helt klar.

- Vi går bestemt efter at rykke op, siger Lars Klintskov.

Det skal i kommende spillerunde gå ud over FC Vallensbæk, der i sæsonpremieren tabte 3-4 hjemme til Solrød FC.
2011-08-22 22:45:32
Spøjs historie og sportsligt helt ude i hampen at de skal ødelægge andres hyggeweekender med topspillere i serie 5...
(gewijzigd)
2011-08-23 11:12:13
40-0-sejren var dansk rekord

Af JANNIK BRINCH, Jyllands-Posten
Offentliggjort 23.08.11 kl. 10:17

De få tilskuere, der søndag mødte op ved Ishøj Idrætscenter, var vidner til en rekord.

Relaterede artikler
Vanvittig seriekamp sluttede 40-0Det vil næppe være nogen overdrivelse at konkludere, at fodboldklubben SB50s hold i serie 5, pulje 9 er kommet skidt fra start i denne sæson.

I søndagens premiererunde tabte Ishøj-klubben således med hele 0-40 til BSF fra Ballerup.

Dermed blev hjemmeholdet ikke alene ydmyget på den værst tænkelige måde, men holdet blev samtidig den ærgerlige del af en dansk rekord. Ifølge DBU's fodboldstatistikere er resultatet nemlig den største sejr nogensinde registreret i fodboldunionens arkiver.

Overhalede Bornholmsk klub
Den hidtil største sejr, der er registreret på dansk grund, var Allinge/Sandvigs 31-0-sejr over Østermarie IF i Bornholmsserien den 13. september 1969, men den præstation er nu overhalet med hele ni scoringer af BSF-holdet, der lidt utraditionelt består af en række spillere, som indtil for nylig spillede 2. division eller Danmarksserie-fodbold.

"Generelt registerer vi ikke resultater fra serie-fodbolden - altså rækkerne under lokalunionernes øverste - hvorfor det da er muligt, selvom vi ikke har hørt om fortilfælde, at der før er blevet scoret så mange mål i en dansk senior-kamp. Vi tøver imidlertid ikke med at kåre BSF's 40-0 udesejr over SB 50 Ishøj som dansk fodbold-histories største sejr/nederlag nogensinde," skriver DBU i en pressemeddelelse.

Ikke verdensrekord
Mens Ballerup-spillerne kan glæde sig over at være indehavere af den danske rekord, så skal de nok ikke sætte næsen op efter verdensrekorden, der lyder på voldsomme 149-0. Sådan gik det ifølge DBU til:

"Den 31. oktober 2002 blev der spillet slutkampe om mesterskabet på Madagaskar, øen øst for det sydlige Afrika. De forsvarende mestre, Stade Olympique de L?Emyrne, var angiveligt ikke tilfredse med dommerkendelserne i en tidligere kamp, som havde betydet, at klubben ikke genvandt mesterskabet.

Derfor aftalte træneren med holdet, at det - som protest - skulle score selvmål. Og det gjorde holdet så. Hele 149 af slagsen, således at modstanderne, AS Adema, altså vandt kampen med 149-0."

I landskamp-sammenhæng havde Danmark verdensrekorden efter 17-1-sejren over Frankrig i semifinalen ved OL 1908 i London. Den holdt indtil slutningen af 1990'erne, og siden er den danske rekord overgået hele fire gange - med Australiens 31-0 over Amerikansk Samoa som den nuværende verdensrekord.
2011-08-23 11:15:08
Ja det er pænt nederen opførsel.
2011-08-23 18:46:15
Det var også grunden til at en pæn del af sportspressen 'overså' den her nyhed. Det skriger jo til himlen, at et hold af seriøse topspillere kan tæve nogen af hyggeholdene i serie 5.

Men lad dem have det 'sjovt' i et par år, til de har nået en alder, hvor der ikke skal være brug for to cifre på scoretavlen på stadion.