Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Przybynow Osowiaki Rafała P. (ZKS)
Normal Tactiek 4-1-4-1v.1
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 49.1
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Rejkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagassa rent richting de bal. Campillo geeft de bal voor. Tucki probeert de bal aan de voet te houden. Hoško is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dabanović zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lagassa onderschept slim de pass. Lagassa passt de bal met de wreef. Hoško rent richting de bal. Hoško draait met de bal, schiet en ... Laszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przybynow - Osowiaki Rafała P. (ZKS) 0:1

10e minuut.
Rejkowski geeft een hoge lob. Skubiszyński probeert de bal met de borst te controleren. Lagassa is nu in balbezit. Lagassa geeft een hoge lob. Hoško krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przybynow - Osowiaki Rafała P. (ZKS) 0:2

15e minuut.
Dabanović is nu in balbezit. Dabanović passt de bal zonder na te denken. Hoško rent richting de bal. Hoško schiet op doel. Laszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przybynow - Osowiaki Rafała P. (ZKS) 0:3

17e minuut.
Dabanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabanović speelt de bal door. Hoško bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoško schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Lagassa probeert naar een medespeler te passen. Campillo is nu in balbezit. Campillo passt de bal in één keer door. Hoško is nu in balbezit. Hoško haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Rejkowski de bal. Rejkowski probeert naar een medespeler te passen. Hoško is nu in balbezit. Hoško schiet op doel. Laszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rejkowski geeft een hoge lob. Uszaty probeert de bal aan de voet te houden. Hoško rent richting de bal. Hoško schiet op doel. Laszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przybynow - Osowiaki Rafała P. (ZKS) 0:4

26e minuut.
Lagassa speelt de bal door. Campillo met een sublieme pass. Hoško bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hoško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoško schiet op doel. Laszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Janiec met een snelle inworp. Campillo met een sublieme pass. Lagassa speelt de bal door. Hoško is nu in balbezit. Hoško haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Skubiszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagassa onderschept slim de pass. Lagassa passt de bal met de wreef. Dabanović rent richting de bal. Dabanović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Campillo probeert naar een medespeler te passen. Rejkowski is nu in balbezit. Rejkowski passt de bal zonder na te denken. Hoško bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoško draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przybynow - Osowiaki Rafała P. (ZKS) 0:5

39e minuut.
Doeltrap. Laszkiewicz trapt de bal weg van het doel. Rejkowski kopt de bal weg. Hoško rent richting de bal. Hoško schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dabanović haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Laszkiewicz trapt de bal weg. Rejkowski rent richting de bal. Rejkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Laszkiewicz trapt de bal weg. Rejkowski kopt de bal weg. Hoško bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoško schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przybynow 80%, Osowiaki Rafała P. (ZKS) 20%.
FC Przybynow - Osowiaki Rafała P. (ZKS) 0:5

47e minuut.
Dabanović rent richting de bal. Dabanović passt de bal met de wreef. Hoško rent richting de bal. Hoško schiet op doel. Urbańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rejkowski neemt de hoekschop. Hoško heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dabanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campillo rent richting de bal. Campillo geeft een hoge lob. Daar is Hoško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoško draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przybynow - Osowiaki Rafała P. (ZKS) 0:6

55e minuut.
Campillo heeft problemen om de bal te vangen. Moshkovitz is nu in balbezit. Moshkovitz met een sublieme pass. Hoško rent richting de bal. Hoško draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hoško bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoško passt de bal in één keer door. Campillo probeert naar een medespeler te passen. Hoško bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoško haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rejkowski kopt de bal weg. Hoško heeft problemen om de bal te vangen. Tucki is nu in balbezit. Hoško verovert de bal door een tackle van achteren. Hoško haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laszkiewicz trapt de bal weg. Rejkowski kopt de bal weg. Hoško heeft problemen om de bal te vangen. Hoško draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Campillo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dabanović de bal. Dabanović passt de bal in één keer door. Hoško is nu in balbezit. Hoško haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Campillo rent richting de bal. Lagassa rent richting de bal. Lagassa passt de bal in één keer door. Hoško bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoško schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Laszkiewicz trapt de bal weg. Lagassa probeert de bal met de borst te controleren. Lagassa passt de bal met de wreef. Hoško rent richting de bal. Hoško haalt uit met een fantastische trap. Laszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przybynow - Osowiaki Rafała P. (ZKS) 0:7

75e minuut.
Rejkowski kopt de bal weg. Witka kan de bal niet met de borst controleren. Campillo rent richting de bal. Hoško rent richting de bal. Hoško schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tucki heeft problemen om de bal te vangen. Campillo rent richting de bal. Campillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lagassa met een sublieme pass. Dabanović rent richting de bal. Dabanović passt de bal zonder na te denken. Hoško rent richting de bal. Hoško haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lagassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagassa passt de bal met de wreef. Hoško bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoško haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przybynow - Osowiaki Rafała P. (ZKS) 0:8

83e minuut.
Dabanović is nu in balbezit. Dabanović passt de bal met de wreef. Campillo is nu in balbezit. Hoško bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoško draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo passt de bal met de wreef. Lagassa speelt de bal door. Dabanović rent richting de bal. Dabanović haalt uit met een fantastische trap. Paal! Laszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przybynow - Osowiaki Rafała P. (ZKS) 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przybynow 79%, Osowiaki Rafała P. (ZKS) 21%.
FC Przybynow - Osowiaki Rafała P. (ZKS) 0:9