Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ULTRAS,guarana chies
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Šainović kopt de bal weg. Daar is Milivojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komnenović is nu in balbezit. Milivojević onderschept slim de pass. Milivojević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Komnenić onderschept slim de pass. Komnenić met een sublieme pass. Komnenović heeft problemen om de bal te vangen. Milivojević is nu in balbezit. Milivojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Simeunović geeft de bal voor. Komnenović is nu in balbezit. Milivojević verovert de bal door een tackle van achteren. Vučinić rent richting de bal. Vučinić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Golijanin rent richting de bal. Golijanin geeft een lange en hoge pass. Perišić is nu in balbezit. Golijanin verovert de bal door een tackle van achteren. Golijanin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Golijanin onderschept slim de pass. Perišić onderschept slim de pass. Perišić geeft een lange en hoge pass. Žeravica geeft de bal voor. Reljić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Milivojević is nu in balbezit. Milivojević passt de bal met de wreef. Vučinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučinić draait met de bal, schiet en ... Reljić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ULTRAS,guarana - chies 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRAS,guarana 68%, chies 32%.
ULTRAS,guarana - chies 0:1

59e minuut.
Žeravica is nu in balbezit. Milivojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Milivojević passt de bal zonder na te denken. Vučinić rent richting de bal. Vučinić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Reljić niet meer kan verder spelen. Ban komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zorović geeft een hoge lob. Tijanić rent richting de bal. Tijanić met een sublieme pass. Macura is nu in balbezit. Macura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Doeltrap. Ban trapt de bal weg van het doel. Perišić kopt de bal weg. Milivojević rent richting de bal. Milivojević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Golijanin speelt de bal door. Vučinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojović verovert de bal door een tackle van achteren. Milivojević is nu in balbezit. Milivojević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ULTRAS,guarana 70%, chies 30%.
ULTRAS,guarana - chies 0:1