Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc straff Asociacion Sporting Managua FC
capitanes 442 Tactiek win
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


20e minuut.
Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak geeft de bal voor. Łoziński rent richting de bal. Łoziński draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc straff 45%, Asociacion Sporting Managua FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc straff - Asociacion Sporting Managua FC 0:0

46e minuut.
Smrtihlav komt het veld opgelopen. Bello komt het veld opgelopen. Skadarka komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Canhoto rent richting de bal. Möring verovert de bal door een tackle van achteren. Möring passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Skadarka de bal. Skadarka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Möring bereikt de bal nog maar net als eerste. Möring passt de bal in één keer door. Stafiera rent richting de bal. Skadarka onderschept slim de pass. Skadarka haalt uit met een fantastische trap. İlet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Catinca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skadarka is nu in balbezit. Skadarka schiet op doel. İlet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Smrtihlav geeft de bal voor. Möring kopt de bal weg. Klungelig pakt Smrtihlav de bal. Bello rent richting de bal. Bello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kiszczak onderschept slim de pass. Farář rent richting de bal. Farář passt de bal met de wreef. Łoziński rent richting de bal. Łoziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
López Zambrano passt de bal zonder na te denken. Trâmbiţaş met een sublieme pass. Canhoto is nu in balbezit. Möring verovert de bal door een tackle van achteren. Möring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Smrtihlav is nu in balbezit. Smrtihlav passt de bal in één keer door. Bello rent richting de bal. Luppino rent richting de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ... İlet bokst de bal weg.

82e minuut.
Canhoto passt de bal zonder na te denken. Lenz is nu in balbezit. Bănuţă geeft de bal voor. Łoziński rent richting de bal. Łoziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc straff 28%, Asociacion Sporting Managua FC 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc straff - Asociacion Sporting Managua FC 0:0