Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zjednoczeni Granica Start Toruń
proba Tactiek 4*4*2
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.4 gemiddelde waardering 49.3
solid Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Koniarek kopt de bal weg. Klungelig pakt Urbanowski de bal. Urbanowski passt de bal zonder na te denken. Gruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszecki haalt uit met een fantastische trap. Fajardo bokst de bal weg.

5e minuut.
Daar is Kaputa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oryszczak speelt de bal door. Căpraru is nu in balbezit. Căpraru geeft een hoge lob. Bosman krijgt zijn hoofd ertegen. Bień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Urbanowski passt de bal zonder na te denken. Brasileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasileiro passt de bal met de wreef. Bosman is nu in balbezit. Bosman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Start Toruń 1:0

12e minuut.
Truie met een sublieme pass. Koniarek is nu in balbezit. Majewski onderschept slim de pass. Bosman rent richting de bal. Bosman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drozda heeft problemen om de bal te vangen. Kaputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaputa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Start Toruń 2:0

28e minuut.
Oryszczak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Truie de bal onder controle te krijgen. Witczyk rent richting de bal. Witczyk haalt uit met een fantastische trap. Fajardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Start Toruń 2:1

35e minuut.
Oryszczak geeft een hoge lob. Brasileiro verovert de bal door een tackle van achteren. Tătărescu speelt de bal door. Gruszecki rent richting de bal. Gruszecki draait met de bal, schiet en ... Fajardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Granica 48%, Start Toruń 52%.
Zjednoczeni Granica - Start Toruń 2:1

46e minuut.
Ryadkov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszczak met een sublieme pass. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu geeft een hoge lob. Witczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bosman onderschept slim de pass. Dadej is nu in balbezit. Bosman onderschept slim de pass. Bosman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Start Toruń 3:1

65e minuut.
Kolařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru onderschept slim de pass. Căpraru passt de bal met de wreef. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Urbanowski rent richting de bal. Urbanowski passt de bal met de wreef. Tătărescu probeert naar een medespeler te passen. Gruszecki heeft problemen om de bal te vangen. Gruszecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gruszecki rent richting de bal. Gruszecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Start Toruń 3:2

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tătărescu met de inworp. Urbanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowski draait met de bal, schiet en ... Truie probeert de bal aan de voet te houden. Fajardo bokst de bal weg. Witczyk rent richting de bal. Witczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zjednoczeni Granica - Start Toruń 3:3

78e minuut.
Ryadkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryadkov probeert naar een medespeler te passen. Gruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszecki haalt uit met een fantastische trap. Witczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Granica - Start Toruń 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Granica 55%, Start Toruń 45%.
Zjednoczeni Granica - Start Toruń 3:4