Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boia FC Timinho F.C
2x2 Tactiek 2x2
61% Balbezit 39%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 34.7
average Schieten poor
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Tuberaider bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús rent richting de bal. Tuberaider onderschept slim de pass. Tuberaider haalt uit met een fantastische trap. Hubisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boia FC - Timinho F.C 0:1

11e minuut.
Kiprocó verovert de bal door een tackle van achteren. Kiprocó speelt de bal door. Tuberaider is nu in balbezit. Tuberaider haalt uit met een fantastische trap. Hubisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boia FC - Timinho F.C 0:2

13e minuut.
Motumbo met een sublieme pass. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuberaider onderschept slim de pass. Tuberaider haalt uit met een fantastische trap. Hubisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boia FC - Timinho F.C 0:3

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuberaider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiprocó is nu in balbezit. Motumbo verovert de bal door een tackle van achteren. Motumbo draait met de bal, schiet en ... Manuli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Manson rent richting de bal. Manson passt de bal zonder na te denken. Motumbo rent richting de bal. Motumbo draait met de bal, schiet en ... Manuli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boia FC - Timinho F.C 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boia FC 55%, Timinho F.C 45%.
Boia FC - Timinho F.C 1:3

65e minuut.
Purús passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pimentel de bal. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuberaider is nu in balbezit. Tuberaider haalt uit met een fantastische trap. Hubisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boia FC - Timinho F.C 1:4

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuberaider met een snelle inworp. Motumbo rent richting de bal. Motumbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tuberaider rent richting de bal. Purús is nu in balbezit. Tuberaider verovert de bal door een tackle van achteren. Tuberaider haalt uit met een fantastische trap. Hubisz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boia FC - Timinho F.C 1:5

89e minuut.
Motumbo speelt de bal door. Tuberaider is nu in balbezit. Tuberaider schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boia FC 55%, Timinho F.C 45%.
Boia FC - Timinho F.C 1:5