Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dallas Cowboys Hukan FC
523DEF Tactiek finale kupa
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
37.2 gemiddelde waardering 34.6
average Schieten good
weak Passen average
adequate Verdedigen average


7e minuut.
Travančić passt de bal zonder na te denken. Kudro rent richting de bal. Crisan is nu in balbezit. Peteh bereikt de bal nog maar net als eerste. Peteh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Cowboys - Hukan FC 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Crisan de bal. Göybulak rent richting de bal. Göybulak passt de bal in één keer door. Travančić is nu in balbezit. Travančić haalt uit met een fantastische trap. Fricano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kudro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fricano bokst de bal weg.

28e minuut.
Rafinha is nu in balbezit. Rafinha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigorov met de inworp. Göybulak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dallas Cowboys 54%, Hukan FC 46%.
Dallas Cowboys - Hukan FC 1:0

51e minuut.
Göybulak met een sublieme pass. Weigelt speelt de bal door. Daar is Zoudiaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoudiaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dallas Cowboys - Hukan FC 1:1

71e minuut.
Valdevenito passt de bal in één keer door. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov geeft een lange en hoge pass. Travančić is nu in balbezit. Travančić haalt uit met een fantastische trap. Fricano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Grigorov rent richting de bal. Grigorov geeft een hoge lob. Kantimoiris kopt de bal weg. Talpăşan rent richting de bal. Talpăşan geeft een lange en hoge pass. Kozomara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Talpăşan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

85e minuut.
Güleray verovert de bal door een tackle van achteren. Güleray geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigorov met een snelle inworp. Göybulak geeft de bal voor. Fricano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dallas Cowboys 48%, Hukan FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dallas Cowboys - Hukan FC 1:1