Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAXA-WBEDCKA Raja s klupe
prilukovic Tactiek sigurica v3
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 40.4
solid Schieten good
good Passen good
weak Verdedigen average


1e minuut.
Sucigan met een snelle inworp. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Monteno zijn tegenspeler op de grond. Monteno krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Kačavenda verovert de bal door een tackle van achteren. Kačavenda met een sublieme pass. Hrdomenja is nu in balbezit. Hrdomenja haalt uit met een fantastische trap. Laborde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Raja s klupe 1:0

6e minuut.
Tyson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Amić de bal. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaul schiet op doel. Platt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAXA-WBEDCKA - Raja s klupe 1:1

7e minuut.
Zakarić is nu in balbezit. Kaul rent richting de bal. Daar is Kaul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaul schiet op doel. Platt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Raja s klupe 1:2

15e minuut.
Mikuta probeert naar een medespeler te passen. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek passt de bal met de wreef. Dufour is nu in balbezit. Dufour schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kačavenda met de inworp. Mujčin rent richting de bal. Mujčin passt de bal met de wreef. Kačavenda heeft problemen om de bal te vangen. Kačavenda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Monteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteno geeft een hoge lob. Amić heeft problemen om de bal te vangen. Kaul rent richting de bal. Kaul draait met de bal, schiet en ... Platt bokst de bal weg. Kaul is nu in balbezit. Kaul schiet op doel. Platt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Raja s klupe 1:3

23e minuut.
Zakarić geeft een hoge lob. Inworp. Gécsek met de inworp. Kaul is nu in balbezit. Kaul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Mikuta geeft een hoge lob. Kaul kopt de bal weg. Budiša is nu in balbezit. Shefler onderschept slim de pass. Shefler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mikuta is nu in balbezit. Mujčin verovert de bal door een tackle van achteren. Mujčin probeert naar een medespeler te passen. Hrdomenja rent richting de bal. Hrdomenja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Monteno probeert naar een medespeler te passen. Markulin geeft een hoge lob. Dijan kopt de bal weg. Daar is Tyson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapetanović geeft de bal voor. Laborde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dufour is nu in balbezit. Dufour passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gécsek de bal. Mujčin rent richting de bal. Mujčin geeft een hoge lob. Laborde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Hrdomenja controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dijan neemt vlug de vrije trap. Daar is Budiša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaul is nu in balbezit. Kaul haalt uit met een fantastische trap. Platt bokst de bal weg. Xholi rent richting de bal. Kaul onderschept slim de pass. Kaul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Raja s klupe 1:4

32e minuut.
Shefler is nu in balbezit. Kapetanović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shefler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyson met een snel genomen vrije trap. Shefler rent richting de bal. Shefler draait met de bal, schiet en ... Platt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Mujčin met de inworp. Kačavenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačavenda geeft de bal voor. Hrdomenja is nu in balbezit. Hrdomenja haalt uit met een fantastische trap. Laborde bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Raja s klupe 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAXA-WBEDCKA 51%, Raja s klupe 49%.
BAXA-WBEDCKA - Raja s klupe 2:4

49e minuut.
Xholi passt de bal zonder na te denken. Dijan rent richting de bal. Hrdomenja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrdomenja krijgt een gele kaart. Dijan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tyson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaul draait met de bal, schiet en ... Platt bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gécsek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Gécsek rent richting de bal. Gécsek speelt de bal door. Shefler is nu in balbezit. Shefler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Raja s klupe 2:5

55e minuut.
Markulin geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Hrdomenja. Goede buitenspelval van de verdediging. Dijan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kaul is nu in balbezit. Kaul haalt uit met een fantastische trap. Platt bokst de bal weg. Shefler rent richting de bal. Shefler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Raja s klupe 2:6

69e minuut.
Dufour probeert naar een medespeler te passen. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler passt de bal in één keer door. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Raja s klupe 2:7

71e minuut.
Gécsek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakarić rent richting de bal. Kaul verovert de bal door een tackle van achteren. Kaul schiet op doel. Platt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Xholi kopt de bal weg. Mujčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujčin passt de bal zonder na te denken. Hrdomenja bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdomenja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek passt de bal zonder na te denken. Mujčin met een sublieme pass. Kaul rent richting de bal. Kaul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler haalt uit met een fantastische trap. Platt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shefler is nu in balbezit. Shefler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Raja s klupe 2:8

80e minuut.
Shefler passt de bal met de wreef. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Shefler de bal. Shefler schiet op doel. Platt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaul rent richting de bal. Kaul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Monteno geeft de bal voor. Marian speelt de bal door. Daar is Monteno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mujčin stond buitenspel. Gécsek neemt vlug de vrije trap. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaul schiet op doel. Platt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Raja s klupe 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAXA-WBEDCKA 47%, Raja s klupe 53%.
BAXA-WBEDCKA - Raja s klupe 2:9