Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja s klupe BAXA-WBEDCKA
sigurica v3 Tactiek prilukovic
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
41.6 gemiddelde waardering 33.1
good Schieten adequate
good Passen adequate
average Verdedigen weak


2e minuut.
Kaul verovert de bal door een tackle van achteren. Adorno speelt de bal door. Dufour kopt de bal weg. Kaul is nu in balbezit. Kaul haalt uit met een fantastische trap. Adorno bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 1:0

4e minuut.
Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Brodlija zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Brodlija naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kaul raakt geblesseerd tijdens het duel. Tyson met een snel genomen vrije trap. Kaul heeft problemen om de bal te vangen. Kaul haalt uit met een fantastische trap. Adorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 2:0

8e minuut.
Gécsek passt de bal zonder na te denken. Kaul is nu in balbezit. Kaul speelt de bal door. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler schiet op doel. Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shefler rent richting de bal. Shefler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 3:0

10e minuut.
Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Lána onderschept slim de pass. Shefler rent richting de bal. Shefler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Buitenspel voor Hrdomenja. Goede buitenspelval van de verdediging. Tyson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kaul is nu in balbezit. Daar is Kaul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaul is nu in balbezit. Kaul draait met de bal, schiet en ... Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 4:0

15e minuut.
Gécsek is nu in balbezit. Gécsek met een sublieme pass. Kaul rent richting de bal. Kaul draait met de bal, schiet en ... Adorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tyson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufour is nu in balbezit. Dufour geeft de bal voor. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler draait met de bal, schiet en ... Adorno bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 5:0

19e minuut.
Klungelig pakt Kwieciński de bal. Kaul is nu in balbezit. Vadljak is nu in balbezit. Kaul onderschept slim de pass. Kaul schiet op doel. Adorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shefler rent richting de bal. Shefler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dufour is nu in balbezit. Dufour probeert naar een medespeler te passen. Lána rent richting de bal. Kaul verovert de bal door een tackle van achteren. Kaul schiet op doel. Adorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaul is nu in balbezit. Kaul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 6:0

29e minuut.
Adorno met een harde bal richting middenveld. Dufour kopt de bal weg. Daar is Monteno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucigan rent richting de bal. Sucigan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Lána de bal. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kaul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaul haalt uit met een fantastische trap. Adorno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lána geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gécsek met een snelle inworp. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sucigan rent richting de bal. Markulin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sucigan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tyson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaul schiet op doel. Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gécsek is nu in balbezit. Gécsek speelt de bal door. Shefler is nu in balbezit. Shefler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja s klupe 30%, BAXA-WBEDCKA 70%.
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 7:0

48e minuut.
Kuča met een sublieme pass. Gécsek rent richting de bal. Gécsek passt de bal in één keer door. Kaul rent richting de bal. Kaul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Lána is nu in balbezit. Lána geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gécsek met een snelle inworp. Kaul rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 8:0

53e minuut.
Tyson passt de bal met de wreef. Gécsek is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Vadljak ... Strafschop! Vadljak krijgt een gele kaart. Gécsek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shefler zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Adorno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 9:0

56e minuut.
Gécsek heeft problemen om de bal te vangen. Gécsek passt de bal zonder na te denken. Kaul is nu in balbezit. Kaul haalt uit met een fantastische trap. Adorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 10:0

58e minuut.
Inworp. Gécsek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kaul de bal. Kaul draait met de bal, schiet en ... Adorno bokst de bal weg. Kaul rent richting de bal. Kaul geeft een lange en hoge pass. Monteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan verovert de bal door een tackle van achteren. Sucigan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Sucigan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monteno is nu in balbezit. Shefler onderschept slim de pass. Shefler haalt uit met een fantastische trap. Adorno bokst de bal weg.

63e minuut.
Kapetanović is nu in balbezit. Kaul verovert de bal door een tackle van achteren. Kaul met een sublieme pass. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mikuta speelt de bal door. Budiša probeert naar een medespeler te passen. Kaul rent richting de bal. Kaul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 11:0

78e minuut.
Marian geeft de bal voor. Dufour kopt de bal weg. Shefler is nu in balbezit. Shefler schiet op doel. Adorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 12:0

80e minuut.
Kapetanović speelt de bal door. Mikuta met een sublieme pass. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaul haalt uit met een fantastische trap. Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 13:0

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gécsek met een snelle inworp. Kaul rent richting de bal. Kaul haalt uit met een fantastische trap. Adorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 14:0

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaul de bal onder controle te krijgen. Lána rent richting de bal. Lána geeft de bal voor. Kaul is nu in balbezit. Kaul draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja s klupe 25%, BAXA-WBEDCKA 75%.
Raja s klupe - BAXA-WBEDCKA 14:0