Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosna-Boys Hukan FC
spica Tactiek finale kupa
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
41.3 gemiddelde waardering 42.2
average Schieten good
good Passen adequate
average Verdedigen good


13e minuut.
Ninoiu geeft de bal voor. Somlai kopt de bal weg. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Kaljula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - Hukan FC 1:0

19e minuut.
Gray probeert naar een medespeler te passen. Lăcustă met een sublieme pass. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Uusvirta passt de bal zonder na te denken. Weigelt rent richting de bal. Weigelt passt de bal in één keer door. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jimenez Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Valdevenito rent richting de bal. Valdevenito geeft de bal voor. Tuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuszyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jimenez Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Güleray maakt een afschuwelijke overtreding. Güleray krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Gray rent richting de bal. Konarzewski onderschept slim de pass. Konarzewski met een sublieme pass. Tuszyński is nu in balbezit. Tuszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Valdevenito probeert naar een medespeler te passen. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan geeft een lange en hoge pass. Tuszyński rent richting de bal. Tuszyński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bosna-Boys - Hukan FC 1:1

44e minuut.
Viladegut onderschept slim de pass. Pera verovert de bal door een tackle van achteren. Pera met een sublieme pass. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna-Boys 54%, Hukan FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bosna-Boys - Hukan FC 1:1

47e minuut.
Gray met een sublieme pass. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski passt de bal met de wreef. Tuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuszyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rafinha komt het veld opgelopen. Weigelt komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusvirta begaat een overtreding. Stolojan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monjardim komt het veld opgelopen. Cecchini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Weigelt kan de bal niet met de borst controleren. Valdevenito rent richting de bal. Valdevenito schiet op doel. García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosna-Boys - Hukan FC 1:2

71e minuut.
Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt passt de bal met de wreef. Gray rent richting de bal. Gray geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Weigelt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski passt de bal zonder na te denken. Pera is nu in balbezit. Pera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna-Boys 56%, Hukan FC 44%.
Bosna-Boys - Hukan FC 1:2