Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAXA-WBEDCKA Dallas Cowboys
prilukovic Tactiek 523DEF
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
39.2 gemiddelde waardering 37.1
goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Travančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Travančić geeft de bal voor. Klungelig pakt Kudro de bal. Kudro haalt uit met een fantastische trap. Platt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Budiša is nu in balbezit. Budiša geeft een hoge lob. Grigorov controleert de bal met de borst. Travančić is nu in balbezit. Travančić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Budiša bereikt de bal nog maar net als eerste. Travančić onderschept slim de pass. Travančić schiet op doel. Platt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Platt speelt de bal door. Kačavenda kopt de bal weg. Kurtović speelt de bal door. Travančić rent richting de bal. Travančić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kudro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudro haalt uit met een fantastische trap. Platt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mujčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Radavniković verovert de bal door een tackle van achteren. Radavniković geeft de bal voor. Kudro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Amić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amić onderschept slim de pass. Travančić speelt de bal door. Kudro rent richting de bal. Kudro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Sablić onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kačavenda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hrdomenja rent richting de bal. Hrdomenja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Dallas Cowboys 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAXA-WBEDCKA 42%, Dallas Cowboys 58%.
BAXA-WBEDCKA - Dallas Cowboys 1:0

47e minuut.
Kačavenda verovert de bal door een tackle van achteren. Radavniković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radavniković geeft de bal voor. Travančić is nu in balbezit. Travančić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kačavenda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šanjević komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Grigorov rent richting de bal. Grigorov geeft de bal voor. Travančić is nu in balbezit. Travančić haalt uit met een fantastische trap. Platt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAXA-WBEDCKA - Dallas Cowboys 1:1

79e minuut.
Šanjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Göybulak verovert de bal door een tackle van achteren. Göybulak geeft de bal voor. Kudro is nu in balbezit. Kudro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kudro heeft problemen om de bal te vangen. Platt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Travančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Travančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Dallas Cowboys 1:2

90e minuut.
Göybulak rent richting de bal. Göybulak passt de bal met de wreef. Kudro is nu in balbezit. Kudro heeft problemen om de bal te vangen. Kudro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kudro rent richting de bal. Kudro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Dallas Cowboys 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAXA-WBEDCKA 46%, Dallas Cowboys 54%.
BAXA-WBEDCKA - Dallas Cowboys 1:3