Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dallas Cowboys BAXA-WBEDCKA
523DEF Tactiek prilukovic
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 34.2
adequate Schieten adequate
weak Passen good
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Radavniković de bal. Peteh bereikt de bal nog maar net als eerste. Peteh passt de bal zonder na te denken. Göybulak rent richting de bal. Göybulak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Rahmanović probeert naar een medespeler te passen. Kurtović is nu in balbezit. Kurtović geeft een hoge lob. Travančić rent richting de bal. Travančić draait met de bal, schiet en ... Adorno bokst de bal weg.

6e minuut.
Budiša kopt de bal weg. Klungelig pakt Monteno de bal. Travančić rent richting de bal. Travančić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kwieciński met een sublieme pass. Lána rent richting de bal. Lána geeft een hoge lob. Kudro rent richting de bal. Kudro schiet op doel. Adorno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Göybulak rent richting de bal. Göybulak speelt de bal door. Travančić rent richting de bal. Travančić haalt uit met een fantastische trap. Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rahmanović passt de bal zonder na te denken. Vadljak rent richting de bal. Peteh maakt een afschuwelijke overtreding. Vadljak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vadljak kan niet meer verder spelen. Šanjević komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Monteno met de inworp. Grigorov probeert naar een medespeler te passen. Kudro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Cowboys - BAXA-WBEDCKA 1:0

36e minuut.
Kurtović geeft de bal voor. Sára heeft problemen om de bal te vangen. Hrdomenja rent richting de bal. Hrdomenja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dallas Cowboys - BAXA-WBEDCKA 1:1

40e minuut.
Kwieciński is nu in balbezit. Peteh onderschept slim de pass. Peteh passt de bal zonder na te denken. Travančić rent richting de bal. Travančić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rahmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Göybulak bereikt de bal nog maar net als eerste. Göybulak met een sublieme pass. Kudro rent richting de bal. Kudro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kudro is nu in balbezit. Kudro schiet op doel. Adorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Cowboys - BAXA-WBEDCKA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dallas Cowboys 55%, BAXA-WBEDCKA 45%.
Dallas Cowboys - BAXA-WBEDCKA 2:1

48e minuut.
Inworp. Peteh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kudro rent richting de bal. Kudro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Cowboys - BAXA-WBEDCKA 3:1

61e minuut.
Göybulak passt de bal in één keer door. Radavniković bereikt de bal nog maar net als eerste. Šanjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdomenja rent richting de bal. Hrdomenja haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Peteh kopt de bal weg. Rahmanović probeert de bal aan de voet te houden. Kudro rent richting de bal. Kudro haalt uit met een fantastische trap. Adorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Cowboys - BAXA-WBEDCKA 4:1

78e minuut.
Šaran heeft problemen om de bal te vangen. Markulin is nu in balbezit. Markulin geeft een hoge lob. Hrdomenja rent richting de bal. Hrdomenja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Travančić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rahmanović is nu in balbezit. Travančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Travančić schiet op doel. Adorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rahmanović controleert de bal met de borst. Grigorov geeft een hoge lob. Travančić rent richting de bal. Travančić haalt uit met een fantastische trap. Adorno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Cowboys - BAXA-WBEDCKA 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dallas Cowboys 49%, BAXA-WBEDCKA 51%.
Dallas Cowboys - BAXA-WBEDCKA 5:1