Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dallas Cowboys Sky Diamonds FC
523DEF Tactiek S.K.Y. vol2
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
37.3 gemiddelde waardering 45.7
adequate Schieten solid
weak Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Travančić heeft problemen om de bal te vangen. Psalidas rent richting de bal. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas onderschept slim de pass. Psalidas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Uccelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Göybulak is nu in balbezit. Göybulak met een sublieme pass. Travančić rent richting de bal. Travančić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gavranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Swinkels rent richting de bal. Swinkels met een sublieme pass. São Paulino is nu in balbezit. São Paulino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Cowboys - Sky Diamonds FC 0:1

17e minuut.
Radavniković geeft een lange en hoge pass. Sablić rent richting de bal. Sablić speelt de bal door. São Paulino bereikt de bal nog maar net als eerste. São Paulino draait met de bal, schiet en ... Kozomara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Psalidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Cowboys - Sky Diamonds FC 0:2

26e minuut.
Sablić onderschept slim de pass. Psalidas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sablić. Psalidas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Göybulak rent richting de bal. Göybulak geeft een hoge lob. Kudro rent richting de bal. Kudro schiet op doel. Soporek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Cowboys - Sky Diamonds FC 1:2

31e minuut.
Göybulak speelt de bal door. Kudro met een sublieme pass. Travančić rent richting de bal. Travančić draait met de bal, schiet en ... Soporek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Narkevičius de bal. Grigorov rent richting de bal. Grigorov schiet op doel. Travančić probeert de bal aan de voet te houden. Soporek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dallas Cowboys 54%, Sky Diamonds FC 46%.
Dallas Cowboys - Sky Diamonds FC 1:2

46e minuut.
Peteh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kendüz is nu in balbezit. Göybulak onderschept slim de pass. Göybulak geeft een lange en hoge pass. Quennoz heeft problemen om de bal te vangen. Soporek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Travančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Travančić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dallas Cowboys - Sky Diamonds FC 2:2

47e minuut.
Swinkels zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kendüz geeft de bal voor. Kudro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudro schiet op doel. Soporek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Swinkels passt de bal in één keer door. São Paulino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kendüz bereikt de bal nog maar net als eerste. São Paulino is nu in balbezit. São Paulino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kozomara trapt de bal weg van het doel. Göybulak kopt de bal weg. Daar is Quennoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Travančić schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sára speelt de bal door. Swinkels rent richting de bal. Swinkels passt de bal met de wreef. Uccelli rent richting de bal. Uccelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Radavniković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uccelli. Uccelli krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Radavniković onderschept slim de pass. Peteh is nu in balbezit. Peteh passt de bal zonder na te denken. Kudro rent richting de bal. Kudro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sára geeft een lange en hoge pass. Anne kopt de bal weg. Daar is Quennoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudro rent richting de bal. Kudro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Swinkels rent richting de bal. Peteh onderschept slim de pass. Peteh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Travančić de bal. Travančić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Psalidas is nu in balbezit. Narkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grigorov krijgt een gele kaart. Narkevičius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kendüz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Cowboys - Sky Diamonds FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dallas Cowboys 53%, Sky Diamonds FC 47%.
Dallas Cowboys - Sky Diamonds FC 2:3