Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja s klupe Bosna-Boys
sigurica v3 Tactiek spica
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 41.3
goed Schieten redelijk
goed Passen goed
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Dufour met een sublieme pass. Sucigan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ninoiu. Ninoiu krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Ninoiu heeft problemen om de bal te vangen. Shefler rent richting de bal. Dimitrov onderschept slim de pass. Kaul onderschept slim de pass. Kaul schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gécsek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaul rent richting de bal. Kaul haalt uit met een fantastische trap. Benton probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gécsek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shefler maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gécsek kopt de bal weg. Benton probeert de bal met de borst te controleren. Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Kaul is nu in balbezit. Kaul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Bosna-Boys 1:0

32e minuut.
Somlai is nu in balbezit. Somlai passt de bal zonder na te denken. Uusvirta probeert naar een medespeler te passen. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Laborde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Dufour rent richting de bal. Dufour geeft de bal voor. Daar is Dimitrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shefler rent richting de bal. Shefler schiet op doel. García bokst de bal weg.

44e minuut.
Inworp. Gécsek met de inworp. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaul schiet op doel. Na een snelle pass probeert Benton de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja s klupe 45%, Bosna-Boys 55%.
Raja s klupe - Bosna-Boys 1:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Gray de bal onder controle te krijgen. Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Dijan heeft problemen om de bal te vangen. Jimenez Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Jimenez Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Uusvirta geeft een lange en hoge pass. Dijan controleert de bal met de borst. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raja s klupe - Bosna-Boys 1:1

59e minuut.
Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlai verovert de bal door een tackle van achteren. Somlai met een sublieme pass. Klungelig pakt Lăcustă de bal. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Bosna-Boys 1:2

67e minuut.
Doeltrap. Monjardim komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Somlai rent richting de bal. Somlai geeft de bal voor. Lăcustă heeft problemen om de bal te vangen. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Laborde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dijan heeft problemen om de bal te vangen. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Bosna-Boys 1:3

78e minuut.
Doeltrap. García trapt de bal weg van het doel. Dufour kopt de bal weg. Kaul heeft problemen om de bal te vangen. Kaul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kaul kopt de bal weg. Dimitrov heeft problemen om de bal te vangen. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler haalt uit met een fantastische trap. García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Bosna-Boys 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja s klupe 63%, Bosna-Boys 37%.
Raja s klupe - Bosna-Boys 2:3