Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2019-11-27 19:26
  • Competitiewedstrijd: Trening liga 89
  • Stadion: ŠRC Erar
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Hukan FC BAXA-WBEDCKA
finale kupa Tactiek prilukovic
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 3
35.4 gemiddelde waardering 40.8
good Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Xholi passt de bal met de wreef. Mujčin speelt de bal door. Hrdomenja bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdomenja haalt uit met een fantastische trap. Fricano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - BAXA-WBEDCKA 0:1

6e minuut.
Rafinha is nu in balbezit. Kapetanović onderschept slim de pass. Kapetanović met een sublieme pass. Hrdomenja bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdomenja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - BAXA-WBEDCKA 0:2

7e minuut.
Kačavenda met een snelle inworp. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujčin begaat een overtreding. Mujčin krijgt een gele kaart. Stolojan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Güleray zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Budiša bereikt de bal nog maar net als eerste. Studnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Studnicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini draait met de bal, schiet en ... Platt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Amić geeft een lange en hoge pass. Kačavenda rent richting de bal. Kačavenda passt de bal in één keer door. Mujčin is nu in balbezit. Mujčin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Studnicki rent richting de bal. Budiša tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Studnicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Valdevenito met een snel genomen vrije trap. Rafinha is nu in balbezit. Rafinha draait met de bal, schiet en ... Platt probeert wanhopig de bal te grijpen. Zoudiaris probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - BAXA-WBEDCKA 1:2

25e minuut.
Kačavenda met de inworp. Cecchini is nu in balbezit. Amić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amić krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Markulin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zoudiaris. Markulin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Markulin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hrdomenja maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hukan FC 54%, BAXA-WBEDCKA 46%.
Hukan FC - BAXA-WBEDCKA 1:2

52e minuut.
Platt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mujčin kopt de bal weg. Daar is Güleray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrdomenja bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdomenja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Crisan rent richting de bal. Markulin onderschept slim de pass. Markulin geeft de bal voor. Hrdomenja rent richting de bal. Hrdomenja schiet op doel. Fricano bokst de bal weg.

68e minuut.
Xholi rent richting de bal. Zoudiaris onderschept slim de pass. Amić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Rafinha met de inworp. Studnicki is nu in balbezit. Studnicki met een sublieme pass. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Studnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Studnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hukan FC - BAXA-WBEDCKA 2:2

72e minuut.
Zakarić geeft een hoge lob. Stolojan controleert de bal met de borst. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - BAXA-WBEDCKA 3:2

80e minuut.
Klungelig pakt Hrdomenja de bal. Valdevenito bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdevenito passt de bal zonder na te denken. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini schiet op doel. Platt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini schiet op doel. Platt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - BAXA-WBEDCKA 4:2

87e minuut.
Zakarić is nu in balbezit. Zakarić geeft een lange en hoge pass. Daar is Crisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mujčin is nu in balbezit. Mujčin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fricano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hukan FC 51%, BAXA-WBEDCKA 49%.
Hukan FC - BAXA-WBEDCKA 4:2