Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAXA-WBEDCKA Hukan FC
prilukovic Tactiek finale kupa
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
36.5 gemiddelde waardering 40
adequate Schieten good
adequate Passen average
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Bölen is nu in balbezit. Bölen geeft een hoge lob. Cecchini is nu in balbezit. Pera is nu in balbezit. Pera schiet op doel. Platt bokst de bal weg.

10e minuut.
Canales passt de bal met de wreef. Bölen rent richting de bal. Bölen geeft een hoge lob. Rahmanović is nu in balbezit. Rahmanović haalt uit met een fantastische trap. Kaljula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Tuszyński geeft een lange en hoge pass. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiša maakt een afschuwelijke overtreding. Budiša krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Chiochia is nu in balbezit. Talpăşan is nu in balbezit. Šanjević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šanjević is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Talpăşan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Talpăşan kan niet meer verder spelen. Valdevenito komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Klungelig pakt Rahmanović de bal. Valdevenito is nu in balbezit. Valdevenito passt de bal zonder na te denken. Pera is nu in balbezit. Pera draait met de bal, schiet en ... Platt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAXA-WBEDCKA 42%, Hukan FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAXA-WBEDCKA - Hukan FC 0:0

50e minuut.
Inworp. Vadljak met een snelle inworp. Tuszyński is nu in balbezit. Pera is nu in balbezit. Pera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Hukan FC 0:1

56e minuut.
Canales neemt vlug de vrije trap. Pera rent richting de bal. Budiša begaat een overtreding. Budiša krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Markulin met een snelle inworp. Kapetanović probeert naar een medespeler te passen. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera schiet op doel. Platt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Inworp. Rafinha komt het veld opgelopen. Weigelt komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pera passt de bal met de wreef. Buitenspel voor Valdevenito. Goede buitenspelval van de verdediging. Alavac maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vadljak rent richting de bal. Vadljak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Konarzewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hrdomenja de bal. Chiochia probeert naar een medespeler te passen. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt schiet op doel. Platt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cecchini rent richting de bal. Cecchini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Hukan FC 0:2

71e minuut.
Hrdomenja passt de bal zonder na te denken. Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Monteno kan de bal niet met de borst controleren. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini draait met de bal, schiet en ... Platt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Cecchini geeft de bal voor. Alavac kopt de bal weg. Klungelig pakt Markulin de bal. Pera is nu in balbezit. Pera haalt uit met een fantastische trap. Platt bokst de bal weg.

73e minuut.
Alavac verovert de bal door een tackle van achteren. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt passt de bal met de wreef. Cecchini rent richting de bal. Cecchini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Platt bokst de bal weg.

78e minuut.
Cecchini is nu in balbezit. Cecchini speelt de bal door. Klungelig pakt Valdevenito de bal. Valdevenito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAXA-WBEDCKA 54%, Hukan FC 46%.
BAXA-WBEDCKA - Hukan FC 0:2