Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja s klupe Hukan FC
sigurica v3 Tactiek finale kupa
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 41.4
good Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
Sucigan haalt uit met een fantastische trap. Canales probeert de bal met de borst te controleren. Bölen is nu in balbezit. Kaul onderschept slim de pass. Kaul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tuszyński kopt de bal weg. Dufour rent richting de bal. Dufour passt de bal zonder na te denken. Daar is Kaul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Güleray heeft problemen om de bal te vangen. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Hukan FC 1:0

26e minuut.
Tuszyński controleert de bal met de borst. Pera rent richting de bal. Tyson rent richting de bal. Pera onderschept slim de pass. Pera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raja s klupe - Hukan FC 1:1

28e minuut.
Gécsek passt de bal in één keer door. Schieritz rent richting de bal. Kaul begaat een overtreding. Kaul krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Güleray met een sublieme pass. Shefler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güleray. Güleray krijgt een gele kaart. Shefler raakt geblesseerd tijdens het duel. Tyson komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Hukan FC 2:1

39e minuut.
Tyson geeft een lange en hoge pass. Shefler probeert de bal met de borst te controleren. Canales is nu in balbezit. Kaul onderschept slim de pass. Kaul haalt uit met een fantastische trap. Kaljula bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sucigan zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja s klupe 42%, Hukan FC 58%.
Raja s klupe - Hukan FC 2:1

48e minuut.
Inworp. Sucigan met de inworp. Shefler rent richting de bal. Shefler schiet op doel. Kaljula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Hukan FC 3:1

55e minuut.
Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski geeft de bal voor. Tuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuszyński rent richting de bal. Tuszyński draait met de bal, schiet en ... Laborde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja s klupe - Hukan FC 3:2

60e minuut.
Doeltrap. Valdevenito komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Schieritz met een sublieme pass. Bölen heeft problemen om de bal te vangen. Bölen onderschept slim de pass. Kaul is nu in balbezit. Kaul schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Güleray geeft een hoge lob. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski geeft een lange en hoge pass. Tuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuszyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja s klupe 43%, Hukan FC 57%.
Raja s klupe - Hukan FC 3:2