Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2019-12-25 19:27
  • Competitiewedstrijd: Trening liga 89
  • Stadion: ŠRC Erar
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Hukan FC Raja s klupe
finale kupa Tactiek sigurica v3
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 41.7
good Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


16e minuut.
Chiochia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sucigan met een snelle inworp. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Chiochia rent richting de bal. Sucigan onderschept slim de pass. Sucigan met een sublieme pass. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaul haalt uit met een fantastische trap. Kaljula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hukan FC 52%, Raja s klupe 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hukan FC - Raja s klupe 0:0

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Dijan de bal onder controle te krijgen. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijan begaat een overtreding. Dijan krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Stolojan is nu in balbezit. Stolojan speelt de bal door. Pera is nu in balbezit. Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Laborde trapt de bal weg van het doel. Talpăşan is nu in balbezit. Shefler begaat een overtreding. Talpăşan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Talpăşan kan niet meer verder spelen. Valdevenito komt het veld opgelopen. Güleray zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cecchini is nu in balbezit. Cecchini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Rafinha komt het veld opgelopen. Weigelt komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Dufour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolojan rent richting de bal. Stolojan geeft de bal voor. Valdevenito is nu in balbezit. Valdevenito schiet op doel. Laborde bokst de bal weg.

77e minuut.
Konarzewski geeft de bal voor. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyson bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt onderschept slim de pass. Weigelt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hukan FC 40%, Raja s klupe 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hukan FC - Raja s klupe 0:0