Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sky Diamonds FC BAXA-WBEDCKA
S.K.Y. vol2 Tactiek prilukovic
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
46.4 gemiddelde waardering 39.8
very good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen average


2e minuut.
Quennoz is nu in balbezit. Swinkels rent richting de bal. Swinkels speelt de bal door. Uccelli rent richting de bal. Uccelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Inworp. Zakarić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kendüz speelt de bal door. Psalidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Psalidas rent richting de bal. Psalidas haalt uit met een fantastische trap. Platt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Uccelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uccelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Diamonds FC - BAXA-WBEDCKA 1:0

12e minuut.
Xholi onderschept slim de pass. Xholi geeft een hoge lob. Hrdomenja rent richting de bal. Hrdomenja haalt uit met een fantastische trap. Soporek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sky Diamonds FC - BAXA-WBEDCKA 1:1

17e minuut.
Psalidas rent richting de bal. Psalidas speelt de bal door. São Paulino is nu in balbezit. São Paulino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Diamonds FC - BAXA-WBEDCKA 2:1

18e minuut.
Uccelli onderschept slim de pass. Kendüz probeert naar een medespeler te passen. São Paulino is nu in balbezit. São Paulino schiet op doel. Platt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Diamonds FC - BAXA-WBEDCKA 3:1

19e minuut.
Markulin passt de bal zonder na te denken. Daar is Budiša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uccelli is nu in balbezit. Uccelli schiet op doel. Platt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Diamonds FC - BAXA-WBEDCKA 4:1

22e minuut.
Platt speelt de bal door. Kapetanović met een sublieme pass. Markulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Swinkels verovert de bal door een tackle van achteren. Swinkels geeft de bal voor. Platt bokst de bal weg.

28e minuut.
Uccelli controleert de bal met de borst. Kendüz is nu in balbezit. Budiša is nu in balbezit. Uccelli onderschept slim de pass. Uccelli draait met de bal, schiet en ... Platt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Diamonds FC - BAXA-WBEDCKA 5:1

32e minuut.
Markulin is nu in balbezit. Uccelli onderschept slim de pass. Monteno is nu in balbezit. Uccelli verovert de bal door een tackle van achteren. Uccelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Narkevičius met de inworp. Zakarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kendüz speelt de bal door. São Paulino rent richting de bal. São Paulino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Anne met een sublieme pass. Narkevičius is nu in balbezit. Zakarić begaat een overtreding. Zakarić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Diamonds FC 35%, BAXA-WBEDCKA 65%.
Sky Diamonds FC - BAXA-WBEDCKA 5:1

47e minuut.
Markulin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quennoz de bal. Hrdomenja onderschept slim de pass. Hrdomenja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Buitenspel voor Hrdomenja. Goede buitenspelval van de verdediging. Quennoz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Uccelli is nu in balbezit. Uccelli haalt uit met een fantastische trap. Platt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Diamonds FC - BAXA-WBEDCKA 6:1

56e minuut.
Buitenspel voor Mujčin. Goede buitenspelval van de verdediging. Anne neemt vlug de vrije trap. São Paulino kopt de bal weg. Uccelli rent richting de bal. Uccelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tortellino speelt de bal door. Kendüz met een sublieme pass. Narkevičius geeft een hoge lob. Psalidas is nu in balbezit. Psalidas schiet op doel. Platt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uccelli is nu in balbezit. Uccelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gavranić geeft de bal voor. Uccelli kopt de bal weg. São Paulino bereikt de bal nog maar net als eerste. São Paulino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Diamonds FC - BAXA-WBEDCKA 7:1

61e minuut.
Monteno geeft een lange en hoge pass. Narkevičius kopt de bal weg. Klungelig pakt Amić de bal. Psalidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Monteno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alavac komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kendüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kendüz probeert naar een medespeler te passen. São Paulino bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas schiet op doel. Platt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. São Paulino is nu in balbezit. São Paulino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Uccelli heeft problemen om de bal te vangen. São Paulino bereikt de bal nog maar net als eerste. São Paulino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Diamonds FC - BAXA-WBEDCKA 8:1

77e minuut.
Narkevičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Psalidas is nu in balbezit. Kendüz is nu in balbezit. Psalidas is nu in balbezit. Psalidas schiet op doel. Platt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Hrdomenja kopt de bal weg. Gavranić rent richting de bal. Kapetanović onderschept slim de pass. Kapetanović draait met de bal, schiet en ... Soporek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Diamonds FC - BAXA-WBEDCKA 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Diamonds FC 48%, BAXA-WBEDCKA 52%.
Sky Diamonds FC - BAXA-WBEDCKA 8:2