Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2019-12-11 19:26
  • Competitiewedstrijd: Trening liga 89
  • Stadion: ŠRC Erar
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Hukan FC Sky Diamonds FC
finale kupa Tactiek S.K.Y. vol2
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 46.9
adequate Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


11e minuut.
Narkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Narkevičius geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Güleray de bal. Uccelli rent richting de bal. Uccelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Talpăşan met een sublieme pass. Narkevičius is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bölen. Narkevičius wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Narkevičius kan niet meer verder spelen. Anne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. São Paulino krijgt zijn hoofd ertegen. Kaljula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uccelli rent richting de bal. Uccelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - Sky Diamonds FC 0:1

16e minuut.
Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski speelt de bal door. Pera rent richting de bal. Pera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kendüz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

18e minuut.
Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anne rent richting de bal. Anne geeft een lange en hoge pass. Uccelli rent richting de bal. Uccelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Swinkels passt de bal zonder na te denken. Canales rent richting de bal. São Paulino verovert de bal door een tackle van achteren. Uccelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uccelli haalt uit met een fantastische trap. Kaljula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Gavranić kopt de bal weg. Talpăşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Anne onderschept slim de pass. São Paulino is nu in balbezit. São Paulino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pera is nu in balbezit. Pera passt de bal zonder na te denken. Cecchini rent richting de bal. Cecchini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hukan FC - Sky Diamonds FC 1:1

35e minuut.
Quennoz is nu in balbezit. Pera onderschept slim de pass. Pera passt de bal met de wreef. Cecchini is nu in balbezit. Cecchini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soporek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hukan FC 56%, Sky Diamonds FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hukan FC - Sky Diamonds FC 1:1

57e minuut.
Uccelli rent richting de bal. Uccelli met een sublieme pass. São Paulino bereikt de bal nog maar net als eerste. São Paulino schiet op doel. Kaljula maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weigelt komt het veld opgelopen. Rafinha komt het veld opgelopen. Valdevenito komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gavranić geeft een hoge lob. Canales is nu in balbezit. Canales geeft een hoge lob. São Paulino is nu in balbezit. São Paulino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
São Paulino bereikt de bal nog maar net als eerste. Psalidas bereikt de bal nog maar net als eerste. São Paulino rent richting de bal. São Paulino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hukan FC - Sky Diamonds FC 1:2

73e minuut.
Daar is Konarzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konarzewski passt de bal zonder na te denken. Valdevenito is nu in balbezit. Valdevenito schiet op doel. Soporek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hukan FC - Sky Diamonds FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hukan FC 51%, Sky Diamonds FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hukan FC - Sky Diamonds FC 2:2