Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dallas Cowboys Raja s klupe
523DEF Tactiek sigurica v3
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 41
average Schieten good
average Passen good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Peteh rent richting de bal. Peteh passt de bal zonder na te denken. Göybulak probeert naar een medespeler te passen. Kudro is nu in balbezit. Kudro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Shefler kopt de bal weg. Daar is Kaul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grigorov krijgt een gele kaart. Kaul raakt geblesseerd tijdens het duel. Tyson met een snel genomen vrije trap. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shefler is nu in balbezit. Shefler haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Mikuta verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuta probeert naar een medespeler te passen. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan geeft een lange en hoge pass. Kaul kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Peteh geeft een lange en hoge pass. Gécsek rent richting de bal. Sára tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sára krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daar is Göybulak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dufour is nu in balbezit. Dufour geeft een hoge lob. Gécsek rent richting de bal. Gécsek geeft de bal voor. Kozomara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kaul verovert de bal door een tackle van achteren. Kaul passt de bal in één keer door. Shefler is nu in balbezit. Shefler haalt uit met een fantastische trap. Kozomara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Cowboys - Raja s klupe 0:1

24e minuut.
Dijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dijan passt de bal zonder na te denken. Kudro is nu in balbezit. Kudro haalt uit met een fantastische trap. Laborde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dallas Cowboys - Raja s klupe 1:1

29e minuut.
Radavniković geeft een hoge lob. Inworp. Sucigan met de inworp. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler geeft een hoge lob. Kozomara bokst de bal weg. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dallas Cowboys - Raja s klupe 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dallas Cowboys 64%, Raja s klupe 36%.
Dallas Cowboys - Raja s klupe 1:2

48e minuut.
Göybulak verovert de bal door een tackle van achteren. Peteh is nu in balbezit. Marian schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marian krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kaul verovert de bal door een tackle van achteren. Shefler is nu in balbezit. Kaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler is nu in balbezit. Shefler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Grigorov kopt de bal weg. Göybulak speelt de bal door. Dijan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kudro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kuča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuča geeft een hoge lob. Inworp. Grigorov met een snelle inworp. Travančić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dallas Cowboys 54%, Raja s klupe 46%.
Dallas Cowboys - Raja s klupe 1:2