Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAXA-WBEDCKA Bosna-Boys
prilukovic Tactiek spica
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
39.4 gemiddelde waardering 39.8
goed Schieten redelijk
goed Passen goed
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Hrdomenja controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dimitrov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Platt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Bosna-Boys 0:1

9e minuut.
Weigelt onderschept slim de pass. Weigelt passt de bal zonder na te denken. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă schiet op doel. Platt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Somlai rent richting de bal. Somlai geeft de bal voor. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Platt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Bosna-Boys 0:2

15e minuut.
Benton passt de bal zonder na te denken. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Xholi begaat een overtreding. Xholi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Klungelig pakt Amić de bal. Jimenez Ortiz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xholi. Jimenez Ortiz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ninoiu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Monjardim passt de bal zonder na te denken. Somlai rent richting de bal. Somlai passt de bal in één keer door. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Bosna-Boys 0:3

21e minuut.
Xholi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Markulin de bal. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Platt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Somlai probeert naar een medespeler te passen. Monjardim rent richting de bal. Monjardim probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz schiet op doel. Platt bokst de bal weg. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Bosna-Boys 0:4

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Jimenez Ortiz de bal onder controle te krijgen. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă passt de bal met de wreef. Weigelt heeft problemen om de bal te vangen. Weigelt schiet op doel. Platt bokst de bal weg.

36e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray heeft problemen om de bal te vangen. Gray passt de bal zonder na te denken. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAXA-WBEDCKA 69%, Bosna-Boys 31%.
BAXA-WBEDCKA - Bosna-Boys 0:4

46e minuut.
Benton rent richting de bal. Benton geeft een lange en hoge pass. Lăcustă controleert de bal met de borst. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap. Platt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Markulin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lăcustă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ninoiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Bosna-Boys 0:5

76e minuut.
Buitenspel voor Lăcustă. Goede buitenspelval van de verdediging. Yurtoğlu komt het veld opgelopen. Leonsson komt het veld opgelopen. Yusen komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Platt met een harde bal richting middenveld. Gray kopt de bal weg. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Zakarić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vadljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlai geeft een hoge lob. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vadljak kopt de bal weg. Markulin met een sublieme pass. Daar is Viladegut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrdomenja rent richting de bal. Hrdomenja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Yurtoğlu speelt de bal door. Gray is nu in balbezit. Gray passt de bal met de wreef. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Platt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Bosna-Boys 0:6

86e minuut.
Leonsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Markulin. Leonsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leonsson met een snel genomen vrije trap. Gray rent richting de bal. Gray passt de bal zonder na te denken. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Monteno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă haalt uit met een fantastische trap. Platt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAXA-WBEDCKA - Bosna-Boys 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAXA-WBEDCKA 56%, Bosna-Boys 44%.
BAXA-WBEDCKA - Bosna-Boys 0:7