Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reşadiye [S.K] AKAY SK
turan Tactiek hadihadi
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.7 gemiddelde waardering 41.5
redelijk Schieten redelijk
goed Passen matig
redelijk Verdedigen matig


12e minuut.
Klimczak kopt de bal weg. Daar is Svébis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parysz is nu in balbezit. Parysz haalt uit met een fantastische trap. Radliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reşadiye [S.K] - AKAY SK 0:1

18e minuut.
Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak onderschept slim de pass. Klimczak geeft de bal voor. Viladegut heeft problemen om de bal te vangen. Klimczak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mur rent richting de bal. Bhattacharya is nu in balbezit. Chiarion bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiarion passt de bal in één keer door. Raubys is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reşadiye [S.K] 52%, AKAY SK 48%.
Reşadiye [S.K] - AKAY SK 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Bhattacharya de bal. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler probeert naar een medespeler te passen. Parysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parysz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Raubys onderschept slim de pass. Chiarion met een sublieme pass. Zərgərli rent richting de bal. Zərgərli schiet op doel. Masnič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reşadiye [S.K] - AKAY SK 1:1

54e minuut.
Viilukas is nu in balbezit. Wynants verovert de bal door een tackle van achteren. Svébis is nu in balbezit. Parysz is nu in balbezit. Parysz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zərgərli speelt de bal door. Gałan is nu in balbezit. Gałan probeert naar een medespeler te passen. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reşadiye [S.K] - AKAY SK 1:2

68e minuut.
Stolte speelt de bal door. Klimczak rent richting de bal. Klimczak passt de bal in één keer door. Parysz rent richting de bal. Parysz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inworp. Gałan met de inworp. Stolte rent richting de bal. Stolte geeft een hoge lob. Parysz springt en kopt de bal. Radliński bokst de bal weg.

79e minuut.
Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho probeert naar een medespeler te passen. Klimczak is nu in balbezit. Klimczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reşadiye [S.K] - AKAY SK 1:3

83e minuut.
Vuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuori passt de bal met de wreef. Viladegut is nu in balbezit. Parysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parysz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Svébis rent richting de bal. Svébis met een sublieme pass. Zərgərli is nu in balbezit. Zərgərli schiet op doel. Masnič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reşadiye [S.K] - AKAY SK 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reşadiye [S.K] 47%, AKAY SK 53%.
Reşadiye [S.K] - AKAY SK 2:3