Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanarya78 Özel Harekat
Sweep Tactiek 4-1-3-2
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 50.1
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Bajčeta kopt de bal weg. Biaram is nu in balbezit. Oumei onderschept slim de pass. Opdenacker is nu in balbezit. Opdenacker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Opdenacker kopt de bal weg. Biaram rent richting de bal. Biaram passt de bal met de wreef. Bajčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčeta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarya78 - Özel Harekat 0:1

3e minuut.
Contardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajčeta rent richting de bal. Oumei verovert de bal door een tackle van achteren. Opdenacker verovert de bal door een tackle van achteren. Opdenacker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Florea met een snelle inworp. Girulis is nu in balbezit. Girulis geeft de bal voor. Biaram is nu in balbezit. Biaram draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Vääränen trapt de bal weg van het doel. Daar is Contardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girulis speelt de bal door. Bajčeta is nu in balbezit. Bajčeta haalt uit met een fantastische trap. Paal! Magaletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Biaram rent richting de bal. Biaram geeft een lange en hoge pass. Bajčeta geeft een lange en hoge pass. Biaram controleert de bal met de borst. Biaram draait met de bal, schiet en ... Magaletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarya78 - Özel Harekat 0:2

31e minuut.
Dézsy heeft problemen om de bal te vangen. Bajčeta is nu in balbezit. Bajčeta passt de bal in één keer door. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Florea speelt de bal door. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić met een sublieme pass. Bajčeta rent richting de bal. Bajčeta draait met de bal, schiet en ... Magaletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Biaram met een sublieme pass. Opdenacker is nu in balbezit. Opdenacker passt de bal in één keer door. Bajčeta rent richting de bal. Bajčeta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Opdenacker passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bajčeta de bal. Bajčeta passt de bal in één keer door. Biaram is nu in balbezit. Biaram haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanarya78 66%, Özel Harekat 34%.
Kanarya78 - Özel Harekat 0:2

47e minuut.
Girulis is nu in balbezit. Girulis passt de bal in één keer door. Bajčeta met een sublieme pass. Biaram rent richting de bal. Biaram schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Oumei geeft een lange en hoge pass. Biaram is nu in balbezit. Oumei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oumei krijgt een gele kaart. Biaram raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajčeta neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarya78 - Özel Harekat 0:3

50e minuut.
Bajčeta rent richting de bal. Opdenacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarya78 - Özel Harekat 0:4

56e minuut.
Dézsy rent richting de bal. Girulis verovert de bal door een tackle van achteren. Girulis met een sublieme pass. Bajčeta rent richting de bal. Bajčeta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarya78 - Özel Harekat 0:5

63e minuut.
Opdenacker is nu in balbezit. Bajčeta speelt de bal door. Biaram heeft problemen om de bal te vangen. Opdenacker rent richting de bal. Opdenacker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bakk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Contardi de bal. Bajčeta onderschept slim de pass. Bajčeta draait met de bal, schiet en ... Magaletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarya78 - Özel Harekat 0:6

70e minuut.
Biaram rent richting de bal. Oumei is nu in balbezit. Opdenacker met een sublieme pass. Bajčeta rent richting de bal. Bajčeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarya78 - Özel Harekat 0:7

73e minuut.
Bakk geeft een hoge lob. Contardi kopt de bal weg. Opdenacker met een sublieme pass. Biaram is nu in balbezit. Biaram draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Opdenacker speelt de bal door. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram met een sublieme pass. Bajčeta rent richting de bal. Bajčeta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Oumei bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdenacker onderschept slim de pass. Opdenacker passt de bal in één keer door. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Magaletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Karadam met een sublieme pass. Dobrolovszki geeft een lange en hoge pass. Biaram is nu in balbezit. Opdenacker rent richting de bal. Opdenacker draait met de bal, schiet en ... Magaletta bokst de bal weg.

85e minuut.
Marcolino probeert naar een medespeler te passen. Girulis is nu in balbezit. Girulis passt de bal zonder na te denken. Bajčeta rent richting de bal. Bajčeta schiet op doel. Magaletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanarya78 71%, Özel Harekat 29%.
Kanarya78 - Özel Harekat 0:7