Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc krb Kanarya78
Krb Tactiek Sweep
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 37.2
adequate Schieten good
average Passen weak
weak Verdedigen good


1e minuut.
Antipa probeert naar een medespeler te passen. Káldi rent richting de bal. Káldi passt de bal in één keer door. Marzolini rent richting de bal. Marzolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Olak is nu in balbezit. Olak geeft een hoge lob. Bakk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marzolini is nu in balbezit. Marzolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Oumei met een sublieme pass. Spēkonis is nu in balbezit. Spēkonis passt de bal in één keer door. Váczi is nu in balbezit. Váczi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Káldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Káldi verovert de bal door een tackle van achteren. Káldi heeft problemen om de bal te vangen. Káldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc krb - Kanarya78 1:0

29e minuut.
Marzolini rent richting de bal. Bakk rent richting de bal. Marzolini verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Marzolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marzolini schiet op doel. Magaletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Olak rent richting de bal. Olak geeft een lange en hoge pass. Bakk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc krb - Kanarya78 2:0

42e minuut.
Oumei is nu in balbezit. Pedretti onderschept slim de pass. Pedretti passt de bal in één keer door. Káldi is nu in balbezit. Káldi schiet op doel. Magaletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc krb 39%, Kanarya78 61%.
Fc krb - Kanarya78 2:0

48e minuut.
D`Adda passt de bal zonder na te denken. Lira is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Contardi. Contardi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
D`Adda is nu in balbezit. D`Adda probeert naar een medespeler te passen. Lira probeert naar een medespeler te passen. Marzolini is nu in balbezit. Marzolini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Váczi rent richting de bal. D`Adda verovert de bal door een tackle van achteren. D`Adda speelt de bal door. Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzolini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Antipa kan de bal niet met de borst controleren. Plombon rent richting de bal. Antipa rent richting de bal. Antipa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bakk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc krb - Kanarya78 3:0

67e minuut.
Karadam met de inworp. Oumei bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa rent richting de bal. Oumei onderschept slim de pass. Oumei geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Contardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Adda bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Adda met een sublieme pass. Marzolini is nu in balbezit. Marzolini draait met de bal, schiet en ... Magaletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc krb - Kanarya78 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc krb 32%, Kanarya78 68%.
Fc krb - Kanarya78 4:0