Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc krb AKAY SK
Krb Tactiek hadihadi
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 44.5
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Gałan geeft een lange en hoge pass. D`Adda kopt de bal weg. Zelkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Marzolini speelt de bal door. Jakovljević heeft problemen om de bal te vangen. Fanella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jakovljević raakt geblesseerd tijdens het duel. Irízar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Masnič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Masnič met een sublieme pass. Gałan is nu in balbezit. Gałan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Klimczak de bal. Klimczak draait met de bal, schiet en ... Mielcarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
D`Adda rent richting de bal. D`Adda passt de bal zonder na te denken. Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur onderschept slim de pass. Mur geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jakovljević verovert de bal door een tackle van achteren. Jakovljević speelt de bal door. Fanella rent richting de bal. Marzolini verovert de bal door een tackle van achteren. Marzolini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Masnič met een harde bal richting middenveld. Wynants kopt de bal weg. Tello Jorge heeft problemen om de bal te vangen. Klimczak is nu in balbezit. Klimczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Marzolini geeft de bal voor. Stolte heeft problemen om de bal te vangen. Olak met een sublieme pass. Jakovljević is nu in balbezit. Jakovljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Wynants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Adda verovert de bal door een tackle van achteren. D`Adda met een sublieme pass. Jakovljević rent richting de bal. Jakovljević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zelkowski geeft de bal voor. Rodríguez Alcobendas met een sublieme pass. Klungelig pakt Tello Jorge de bal. Klimczak rent richting de bal. Klimczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc krb 43%, AKAY SK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc krb - AKAY SK 0:0

48e minuut.
Lira verovert de bal door een tackle van achteren. Lira geeft een lange en hoge pass. Daar is Zelkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakovljević rent richting de bal. Jakovljević schiet op doel. Masnič bokst de bal weg.

50e minuut.
Mur rent richting de bal. Lira onderschept slim de pass. Lira passt de bal in één keer door. Jakovljević is nu in balbezit. Jakovljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
D`Adda passt de bal met de wreef. Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski rent richting de bal. Marzolini onderschept slim de pass. Marzolini schiet op doel. Masnič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Fanella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakovljević rent richting de bal. Jakovljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc krb - AKAY SK 1:0

55e minuut.
Wynants verovert de bal door een tackle van achteren. Wynants geeft een lange en hoge pass. Daar is Grigorakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parysz is nu in balbezit. Parysz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Masnič rent richting de bal. Masnič geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olak met een snelle inworp. Irízar geeft de bal voor. Masnič bokst de bal weg. Marzolini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Mielcarek trapt de bal weg. Winkler kopt de bal weg. Klimczak is nu in balbezit. Klimczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc krb 34%, AKAY SK 66%.
Fc krb - AKAY SK 1:0