Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giyotin® Futbol Klübü Kanarya78
Camel Green Tactiek Sweep
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 34.5
redelijk Schieten goed
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen goed


16e minuut.
de Jesús met een sublieme pass. Elisiário is nu in balbezit. Elisiário passt de bal zonder na te denken. Bergoli rent richting de bal. Bergoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Kanarya78 1:0

28e minuut.
Contardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelyan begaat een overtreding. Contardi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Contardi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Valerie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spēkonis rent richting de bal. Spēkonis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Baytar verovert de bal door een tackle van achteren. Váczi verovert de bal door een tackle van achteren. Váczi met een sublieme pass. Spēkonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spēkonis draait met de bal, schiet en ... Göker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Oumei onderschept slim de pass. Oumei geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert de Jesús de bal onder controle te krijgen. Spēkonis is nu in balbezit. Spēkonis schiet op doel. Göker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Plombon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Jesús de bal. Spēkonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spēkonis draait met de bal, schiet en ... Göker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Giyotin® Futbol Klübü - Kanarya78 1:1

43e minuut.
Erdoğan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karadam met een snelle inworp. Plombon geeft een lange en hoge pass. Váczi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Contardi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Spēkonis springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Erdoğan de bal onder controle te krijgen. Göker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - Kanarya78 1:2

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Göker niet meer kan verder spelen. Bărzoi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giyotin® Futbol Klübü 39%, Kanarya78 61%.
Giyotin® Futbol Klübü - Kanarya78 1:2

58e minuut.
Bakk geeft een hoge lob. Inworp. Kozalak met de inworp. Elisiário rent richting de bal. Elisiário geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kozalak passt de bal zonder na te denken. Elisiário is nu in balbezit. Bergoli is nu in balbezit. Bergoli haalt uit met een fantastische trap. Magaletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Dézsy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozalak met een snelle inworp. Baytar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baytar schiet op doel. Magaletta bokst de bal weg. Bergoli is nu in balbezit. Bergoli draait met de bal, schiet en ... Magaletta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Giyotin® Futbol Klübü - Kanarya78 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giyotin® Futbol Klübü 34%, Kanarya78 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Giyotin® Futbol Klübü - Kanarya78 2:2