Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanarya78 Giyotin® Futbol Klübü
Sweep Tactiek Camel Green
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 38.4
adequate Schieten good
average Passen adequate
good Verdedigen adequate


11e minuut.
Contardi probeert naar een medespeler te passen. Rafaelyan rent richting de bal. Ochoa is nu in balbezit. Bergoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarya78 - Giyotin® Futbol Klübü 0:1

16e minuut.
Clark speelt de bal door. Daar is Bergoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oumei verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarya78 - Giyotin® Futbol Klübü 0:2

18e minuut.
Contardi passt de bal zonder na te denken. Daar is Dézsy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozalak onderschept slim de pass. Kozalak geeft de bal voor. Bergoli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Porati onderschept slim de pass. Porati passt de bal met de wreef. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Porati met de inworp. Váczi rent richting de bal. Váczi geeft een lange en hoge pass. Spēkonis rent richting de bal. Spēkonis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Karadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadam passt de bal zonder na te denken. Spēkonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spēkonis draait met de bal, schiet en ... Göker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarya78 - Giyotin® Futbol Klübü 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanarya78 59%, Giyotin® Futbol Klübü 41%.
Kanarya78 - Giyotin® Futbol Klübü 1:2

49e minuut.
Kudaj met een snelle inworp. Rafaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelyan passt de bal in één keer door. Bergoli rent richting de bal. Bergoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kudaj heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadam verovert de bal door een tackle van achteren. Karadam geeft een lange en hoge pass. Váczi heeft problemen om de bal te vangen. Göker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Rafaelyan speelt de bal door. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark passt de bal in één keer door. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Plombon heeft problemen om de bal te vangen. Váczi rent richting de bal. Váczi passt de bal zonder na te denken. Spēkonis is nu in balbezit. Spēkonis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kanarya78 - Giyotin® Futbol Klübü 2:2

79e minuut.
Ravignani is nu in balbezit. Ravignani geeft de bal voor. Bakk rent richting de bal. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarya78 - Giyotin® Futbol Klübü 2:3

82e minuut.
Kozalak heeft problemen om de bal te vangen. Dézsy is nu in balbezit. Kozalak verovert de bal door een tackle van achteren. Kozalak geeft een hoge lob. Bergoli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozalak met een snelle inworp. Ochoa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanarya78 61%, Giyotin® Futbol Klübü 39%.
Kanarya78 - Giyotin® Futbol Klübü 2:3