Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reşadiye [S.K] Özel Harekat
turan Tactiek 4-1-3-2
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 53.5
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Doeltrap. Radliński met een harde bal richting middenveld. Opdenacker kopt de bal weg. Udvaros rent richting de bal. Udvaros schiet op doel. Radliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Viladegut verovert de bal door een tackle van achteren. Opdenacker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viladegut. Opdenacker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Opdenacker neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Radliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bhattacharya bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić begaat een overtreding. Bhattacharya raakt geblesseerd tijdens het duel. Svébis met een snel genomen vrije trap. Raubys krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bajčeta is nu in balbezit. Bajčeta passt de bal zonder na te denken. Udvaros rent richting de bal. Opdenacker rent richting de bal. Opdenacker haalt uit met een fantastische trap. Radliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reşadiye [S.K] 63%, Özel Harekat 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reşadiye [S.K] - Özel Harekat 0:0

66e minuut.
Girulis verovert de bal door een tackle van achteren. Girulis passt de bal in één keer door. Bajčeta is nu in balbezit. Bajčeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reşadiye [S.K] - Özel Harekat 0:1

84e minuut.
Udvaros rent richting de bal. Udvaros geeft de bal voor. Bajčeta is nu in balbezit. Bajčeta haalt uit met een fantastische trap. Radliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reşadiye [S.K] - Özel Harekat 0:2

90e minuut.
Marcolino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opdenacker rent richting de bal. Svébis bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdenacker onderschept slim de pass. Opdenacker geeft een lange en hoge pass. Radliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bajčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reşadiye [S.K] 41%, Özel Harekat 59%.
Reşadiye [S.K] - Özel Harekat 0:2