Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanarya78 Reşadiye [S.K]
Sweep Tactiek turan
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 40.1
redelijk Schieten solide
zwak Passen goed
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Klungelig pakt Zərgərli de bal. Oumei verovert de bal door een tackle van achteren. Chiarion onderschept slim de pass. Chiarion geeft een hoge lob. Raubys springt en kopt de bal. Magaletta bokst de bal weg.

5e minuut.
Zərgərli speelt de bal door. Svébis geeft een lange en hoge pass. Bakk kan de bal niet met de borst controleren. Raubys bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bhattacharya verovert de bal door een tackle van achteren. Bhattacharya passt de bal in één keer door. Chiarion met een sublieme pass. Zərgərli rent richting de bal. Zərgərli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Karadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zərgərli rent richting de bal. Karadam onderschept slim de pass. Karadam geeft een lange en hoge pass. Váczi krijgt zijn hoofd ertegen. Radliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Viladegut geeft een lange en hoge pass. Zərgərli is nu in balbezit. Zərgərli probeert naar een medespeler te passen. Raubys rent richting de bal. Raubys schiet op doel. Magaletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zərgərli is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Bhattacharya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiarion is nu in balbezit. Chiarion geeft een hoge lob. Raubys springt en kopt de bal. Magaletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarya78 - Reşadiye [S.K] 0:1

29e minuut.
Oumei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiarion onderschept slim de pass. Chiarion passt de bal in één keer door. Raubys rent richting de bal. Raubys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bhattacharya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svébis bereikt de bal nog maar net als eerste. Svébis geeft een hoge lob. Raubys maakt een snoekduik en kopt de bal. Magaletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Chiarion passt de bal zonder na te denken. Raubys is nu in balbezit. Raubys haalt uit met een fantastische trap. Bakk probeert de bal aan de voet te houden. Magaletta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magaletta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Karadam is nu in balbezit. Zərgərli verovert de bal door een tackle van achteren. Zərgərli probeert naar een medespeler te passen. Raubys is nu in balbezit. Raubys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zərgərli geeft een hoge lob. Bakk geeft een hoge lob. Svébis kopt de bal weg. Raubys bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanarya78 - Reşadiye [S.K] 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanarya78 73%, Reşadiye [S.K] 27%.
Kanarya78 - Reşadiye [S.K] 0:2

47e minuut.
Bhattacharya onderschept slim de pass. Bakk is nu in balbezit. Bhattacharya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bhattacharya krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Oumei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bhattacharya verovert de bal door een tackle van achteren. Chiarion is nu in balbezit. Chiarion geeft een hoge lob. Raubys krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Welikow is nu in balbezit. Welikow geeft een lange en hoge pass. Coelho kopt de bal weg. Zərgərli is nu in balbezit. Zərgərli geeft de bal voor. Magaletta bokst de bal weg.

58e minuut.
Sarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Contardi de bal. Bhattacharya rent richting de bal. Bhattacharya geeft een hoge lob. Magaletta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Karadam kopt de bal weg. Klungelig pakt Coelho de bal. Coelho geeft een hoge lob. Raubys rent richting de bal. Raubys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zərgərli rent richting de bal. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubys schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Raubys krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Chiarion geeft de bal voor. Magaletta speelt de bal door. Chiarion speelt de bal door. Klungelig pakt Zərgərli de bal. Zərgərli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Chiarion passt de bal met de wreef. Bhattacharya is nu in balbezit. Chiarion rent richting de bal. Bhattacharya is nu in balbezit. Bhattacharya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Radliński met een harde bal richting middenveld. Zərgərli rent richting de bal. Chiarion met een sublieme pass. Raubys bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubys haalt uit met een fantastische trap. Magaletta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanarya78 69%, Reşadiye [S.K] 31%.
Kanarya78 - Reşadiye [S.K] 0:2