Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reşadiye [S.K] Fc krb
turan Tactiek Krb
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 45
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


5e minuut.
Daar is Diğmat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marzolini rent richting de bal. Marzolini schiet op doel. Coelho probeert de bal aan de voet te houden. Radliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reşadiye [S.K] - Fc krb 0:1

6e minuut.
Svébis geeft een hoge lob. Raubys rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grigorakis. Grigorakis krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Cernea geeft een lange en hoge pass. Irízar kopt de bal weg. Coelho rent richting de bal. Marzolini verovert de bal door een tackle van achteren. Marzolini draait met de bal, schiet en ... Radliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzolini passt de bal met de wreef. Irízar met een sublieme pass. Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzolini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pedretti kopt de bal weg. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević onderschept slim de pass. Jakovljević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chiarion passt de bal zonder na te denken. Pedretti speelt de bal door. Irízar probeert de bal met de borst te controleren. Raubys is nu in balbezit. Raubys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reşadiye [S.K] - Fc krb 1:1

21e minuut.
Irízar geeft de bal voor. Jakovljević rent richting de bal. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević verovert de bal door een tackle van achteren. Jakovljević draait met de bal, schiet en ... Radliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Radliński speelt de bal door. Irízar controleert de bal met de borst. Chiarion speelt de bal door. Raubys probeert de bal met de borst te controleren. Raubys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Viilukas geeft de bal voor. Mielcarek met een sublieme pass. Chiarion kopt de bal weg. Raubys is nu in balbezit. Raubys haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek bokst de bal weg.

40e minuut.
Melgar is nu in balbezit. Melgar geeft een lange en hoge pass. Jakovljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raubys is nu in balbezit. Raubys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reşadiye [S.K] 63%, Fc krb 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reşadiye [S.K] - Fc krb 1:1

47e minuut.
Svébis bereikt de bal nog maar net als eerste. Irízar verovert de bal door een tackle van achteren. Irízar passt de bal in één keer door. Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzolini draait met de bal, schiet en ... Radliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Irízar heeft problemen om de bal te vangen. Chiarion rent richting de bal. Irízar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Irízar naar de kleedkamers voor een vroege douche. Chiarion raakt geblesseerd tijdens het duel. Svébis met een snel genomen vrije trap. Raubys is nu in balbezit. Raubys schiet op doel. Mielcarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reşadiye [S.K] - Fc krb 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reşadiye [S.K] 53%, Fc krb 47%.
Reşadiye [S.K] - Fc krb 2:1